Skip to main content

MAC 217

217 was one the first MAC brushes I bought. I didn't see it before I got it and I was quite surprised: it was so big! How could I use this with minerals or in the crease?

At first I used it just for blending but when I saw video tutorials where this was used in the crease, I decided to give it a try. And I LOVE it :D It's a very important not to have too much powder in the brush, especially if you use minerals :)

edit: This works so well with concealers (MUS cover all blue) too! I think I need my 3rd 217. LOL
__________________________________________

Kun päätin hankkia MAC siveltimiä, 217 oli yksi ensimmäisistä. Olin lukenut ja kysynyt arvioita ja katsellut videoita. Itse en tätä päässyt katsomaan, valitettavasti vielä Turussa ei ole MAC-pistettä. Nyt on, onneksi :D

Kun tämä Stockmannilta hain, oli todella pettynyt: tämä oli paljon suurempi mihin olin tottunut! Tälläkö muka saa tehtyä vaikka koko silmämeikin ja tämä sopii myös varjostuksiin? Onko minulla ihan väärä sivellin?

Alkuun käytin tätä vain luomivärien häivyttämiseen ja siinä tämä onkin ihan loistava. Katselin kuitenkin nyt meikkivideoita inspiraation toivossa ja aika usein näin tämän kokoista/tätä käytettävän varjostuksissa. Päätin kokeilla ja mitä ihmettä: tästä tulikin suosikkini varjostuksiin :D Perinteisen luomivärin kanssa tätä on helppo käyttää, mineraalijauheeidne kanssa kannattaa vain varmistaa, ettei tule liikaa jauhetta siveltimeen.

Tämä on aivan loistava myös peitevärien (MUS cover all blue) kanssa! Taidan tarvita siis kolmannen kappaleen asap. LOL


Kuvassa vanha ja upouusi 217.

Hyvänä puolena vaaleassa värissä on se, että tästä näkee onko se likainen ja sitä tulee pestyä usein. Huonona puolena sitten ihan samat ;)

Suosittelen hankkimaan MAC siveltimet joko maailmalta MAC-pisteestä tai Helsingin/ Turun Stockmannilta. Muualle Suomeen MAC-tuotteita saa tilattua Stockmanneilta ja Stockmann Beautystä. Ebaystä näitä voi saada hieman halvemmalla mutta valitettavasti kopioita on liikkeellä, eli ehkei tässä kannata säästää. Ja jos todella halvalla saa, on vielä varmemmin kopio.

Comments

 1. Sinäpä se nyt ahkerasti postaat :)
  Eli siis opitko vain käyttämään tuota sivellintä ja siks sitä tuli hyvä? Mikä oli se "kikka"?

  ReplyDelete
 2. No kun on kamalasti tuotteita, joista en ole ehtinyt kirjoittaa :D Jatkossa saan hillittyä itseni ehkä paremmin. Ja mieskin minut "hylkäsi", reissussa siis on ;)

  Tämän käyttö alkoi sujua, kun testasin tavallisen puristetun luomivärin kanssa. Tuon siveltimen kun tökkää mineraalijauheeseen niin morjens... Nyt osaan dipata oikein, jotta väriä tulee todella vähän!

  ReplyDelete
 3. 217 on todella mainio sivellin, sillä pystyy tekemään vaikka koko silmämeikin ja häivytykseen se on kyllä ihan ykkönen.

  ReplyDelete
 4. I totally ignored the 217 brush for years, then tried it at the advice of a friend and now can't live without it! I find myself using it almost every day, and especially when wearing bold colors, to blend them together.

  Thanks for posting in English by the way! You Finns produce the best bands and the best drivers, what's your secret? :P

  ReplyDelete
 5. Onko sinulla tietoa koska tarkemmin mac tulee turkuun? Kyselin siitä varmaan puoli vuotta sitten ja silloin sanoivat neuvottelevansa asiasta... Odotan innolla (ja kauhulla budjetin puolesta)

  ReplyDelete
 6. Chaosophia: :D No idea why!

  I try to translate some older posts also but new ones will be in both languages.

  Anonyymi: Ei tarkempaa tietoa mutta sanoivat Stokkalla, että tulee mahd. syksyllä ja sukkaosaston kohdalle. Odotan siis kuin kuuta nousevaa, että sukkaosastoa aletaan remontoiman ;) Henkilökuntaa hakivat tuossa keväämmällä eli toivotaan tosiaan, että ensi talvena sen jo tänne saisimme! Sen jälkeen meikäläisellä ei takuuvarmasti ole yhtään ylimääräistä rahaa :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …