Friday, July 10, 2009

Markettishoppailua

Ja taas minulla on karkkipäivä, kiitti vain Inkivääri!

Olen kuunnellut hehkutusta L'Oréalin Golden Beige-luomivärista melkoisen pitkään ja nyt en enää mahtanut itselleni mitään. Oli Cittarissa tarjouksessa ja tuhlasin tähän oikein plussasetelini ;) Cittariin lähdin kosmetiikkaostoksille, koska minun oli saatava hehkutettu Pirkka Sensitive deodorantti ja lähikappa oli tuosta jo tyhjennetty. Pirkka dödö on tosiaan hintansa arvoinen: pitää hyvin, ei ärsytä tai kuivata ihoa ja tuoksukin vielä mieto sekä häiritsemätön.

Lisäksi alekopasta tarttui mukaan Lumenen mineral eyeshadow Arctic Duet, joka ei ole sitten mineraalituotta nähnytkään (ai mutta onhan incissä talkin, silikonien ja ties minkä muun lisäksi Amethyst powderia :D). Laatu tuntui kuitenkin pehmeältä ja päätin ostaa testiin. Myyjä repi tästä hintalaput ja jopa takaa lapun, jossa oli tuotteen nimi ja tiedot :-O Pitääkö sitä nyt aletuotetta silti pahoinpidellä? Kyseessä on väri 6 "Farewell to summer", ihan ok mutta en olisi maksamaani reilua 3€ enempää näistä väreistä maksanut. Hankin vielä toisenkin, sävy 4 "Endless summer". Tämä taas on todella kaunis, vaalea sininen ja vaalea ruskea. Laatu tuntuu pehmoiselta mutta näitä en ole vielä testannutkaan.


Lumene arctic duet 4, duet 6 ja LÓréal Golden Beige


Lisäksi sain ennen reissua Mary Kay-kutsuilta tilaamani peitevärin, joka osoittautui toimivaksi tuotteeksi sekin. En tätä nyt niin tarvinnut mutta en kehdannut olla ostamattakaan. Minun ostaltani meikkikutsut ovatkin sitten tässä. Esittelijä oli mukava mutta en vain pidä tuosta tosiamerikkalaisesta ulkoaopetellusta myyntitavasta (itsekin asiakspalvelualalla työskentelevänä arvostan enemmän henkilökohtaisempaa myyntitapaa). Olin etukäteen kutsuista lukenut ja kaikki lukemani myyntipuheet tosiaan tuollakin oli: "kävele vaatekaappiisi, mieti kallista pukua jota olet käyttänyt vain kerran juhlissa, mieti paljonko maksoit vielä asusteista..." Tämän jälkeen sitten kalliit ihonhoitotuotteet tuntuvat ilmeisetsi halvemmilta? Jeps :D No ei tästä enempää, toivottavasti en ketään esittelijää tällä loukkaa.

Tuotteita on vain yksi ja toimivuus on hyvä mutta oi voi tuota inciä :/On hoitavia aineita, silikoneja (mutta ei onneksi mineraaliöljyä) sekä "suosikkiani" eli PTFE:tä. Wikipediasta kopsattuna: Teflon on DuPontin tutkijan Roy J. Plunkettin (1910–1994) vuonna 1938 keksimän polytetrafluorieteenin (PTFE) kauppanimi. NICE!

edit: ja melkein unohdin! Tässä vielä päivän meikki Golden beigeä ja Musen vihreitä käyttäen (kuten näette, vihreät ovat hyvin vaaleat). Rajaukset Coastal Scentsin gel liner "Envy" ja GOSHin Tropical kynä vihreänä. Mascara FLE wp ruskeana ja mascara guardin avulla laitettuna, muuten olisi pelkkää suttua koko luomi... Olen tehnyt todella hillityjä meikkejä, kun uni vain maistuu aamulla niin hyvin. Toisaalta ruskettuneena naama ei niin vahvaa meikkiä edes kaipaa, kun ei ole ihan haamu :D


Tässä näkyy hyvin Golden beigen sävy, on se nätti!

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails