Skip to main content

Kilengiltä siveltimiä sekä taistelu keltaisia kynsiä vastaan alkaa

Hiukan saan taas kuviakin otettua, kun lainasin isän kameraa ;) Uusi kamera pitäisi ostaa tällä viikolla mutta tänään en millään kaupoille ehtinyt. Olen päätynyt näillä näkymin Canonin G10:een.

Mutta asiaan, Kilengin paketti saapui työpaikalle ja kyseessä on firma, jota mieluusti kannatan! Putiikkia pitää tuttuni Kim amerikkalaiselta foorumilta. Siveltimet ovat kivan hintaisia, postikulut ovat erittäin kohtuulliset, palvelu loistavaa ja siveltimet vielä hyvälaatuisiakin :) Sopivat loistavasti myös mineraalituotteille, joita Kim itsekin käyttää. Tilaus kannattaa tehdä sähköpostitse ja tämän jälkeen Kim laittaa laskun PayPalin kautta. Ulkomaan potikuluja ostoskori ei nimittäin automaattisesti laske.

Tällä kertaa tilasin Swoosh&Scoop-setin (pienet lautaset mineraalipohjalle ja poskipunalle) sekä vapaavalintaisen neljän siveltimen setin.



Vasemmalla Swoosh& Scoop-setti
Oikealla ylhäältä alas Small all-over, large all over, pointed sculptor, line& smudge ja angled sculptor. Pahoittelen tärähtänyttä kuvaa. Kilengin sivuilla on hyvät kuvat siveltimistä (lisäkuvia saa klikkaamalla siveltimien kuvia).

Line& Smudgen takia tilaus tuli oikeastaan tehtyä, olen kuullut tästä niin paljon kehuja ja se olikin reilun kuukauden verran ihan valmistajaltakin loppuunmyyty. Tämä pikkuinen sivellin, joka on hieman littana ja näin olleen rajaukset on tällä helppo tehdä. Ja voi että olen tyytyväinen! En ole koskaan saanut näin nättejä geelirajauksia näin helposti :D Jihuu! Ongelmani on nimittäin se, että rajaus loppuu ikään kuin kesken, en uskalla vetää sitä tarpeeksi pitkälle. MAC 210 on myös loistava, tarkempi ja ohuempi, mutta Kileng on minulle näemmä silti helppokäyttöisempi sivellin.

Large all-over onkin tuplakappale tutusta, hyvästä siveltimisestä. Tämä on aivan loistava mineraaliluomivärien levittämiseen liikkuvalle luomelle: littana, liukas ja tiivis. Erityistä kiitosta sivellin saa minulta siitä, ettei ime mineraaleja liikaa sisäänsä ja näin ollen mineraalia ei mene turhaan hukkaan (eron huomaa, kun puhdistan siveltimen Shu Uemuran putsarilla aina käytön jälkeen).

Small all-overia en ole tiennyt tarvitsevani vielä kuukausi sitten ;) Luomeni ovat aika isot ja olen tuolla largella, joka ei todellakaan ole large vaan ihan "normal", pärjännyt ihan loistavasti. Mutta nyt olen taas oppinut lisää ja tykkään laittaa vaaleaa luomiväriä silmän sisänurkkaan valoa tuomaan ja siinä tämä onkin ihan mahtava!

Pointed sculptoria en tarvinnut mutta ostinpa kuitenkin. NARS 12-sivelin on ehdoton suosikkini värin levittämiseen luomivakoon. Hyvä on tämäkin mutta NARS on vain minulle niin täydellinen. Tämä on siis pyöristetty ja joka suunnasta samalainen->toimii hyvin luomivaossa.

Angled Sculptor ei ole suosikkejani ja se onkin siirtynyt reissumeikkipussiin varasiveltimeksi. Tämä ei vain toimi minun luomillani malliltaan. Laatu on sama eli ihan makukysymys tämä. Käytän toisinaan large all-overin sijasta ja toimii ihan hyvin. Tämä sivellin tuli siis aikasemmassa tilauksessani.

Swoosh& Scoop-setti on myös mieluinen, oikein näppärä mineraalien käyttäjille! Toki mikä tahansa lautanen käy mutta kai sitä nyt vähän saa olla "välineurheilija" ;D

Hintaa neljälle siveltimelle tuli 17.50 USD, Swoosh& Scoop oli 5 USD ja postitus (swoosh& scoopin takia hieman normaalia suurempi) 4 USD. Yhteensä 26.50 USD eli noin 19 Euroa. Olen erittäin tyytyväinen!



Kilengien lisäksi tuli hankittua Orlyn Nail Armor ja vielä ihan Suomen hinnoilla! Netistähän kynsilakkoja yms saa tilattua PALJON halvemmalla mutta nyt hätä oli suuri. Tuo ihana China Glazen Entourage-lakka on värjännyt aluslakasta huolimatta kynteni aivan keltaisiksi, syyllinen ei siis ollutkaan OPIn Natural Nail-vahvistaja.

Nail Armorin myyntipuhe kuuluun näin:
ORLY NAIL ARMOR- aluslakka, joka tasoittaa kynttä. Sisältää kynttä tukevia silkkikuituja, kovettavaa kevlar-ainetta sekä tasoittavia ainesosia. Estää kynttä värjäytymästä voimakkaita värilakkoja käytettäessä.

Kuulostaa siis ihan_minun_tuotteeltani, raportoin miten kynsitilanne tästä kehittyy!

Comments

  1. Tilasin samoja siveltimiä Buff'd Cosmeticsilta, Kanadan dollareissa ovat vähän halvempia, mutta en muista paljon postikuluiksi tuli. Chubby Blender on myös kiva sivellin.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "