Skip to main content

Kilengiltä siveltimiä sekä taistelu keltaisia kynsiä vastaan alkaa

Hiukan saan taas kuviakin otettua, kun lainasin isän kameraa ;) Uusi kamera pitäisi ostaa tällä viikolla mutta tänään en millään kaupoille ehtinyt. Olen päätynyt näillä näkymin Canonin G10:een.

Mutta asiaan, Kilengin paketti saapui työpaikalle ja kyseessä on firma, jota mieluusti kannatan! Putiikkia pitää tuttuni Kim amerikkalaiselta foorumilta. Siveltimet ovat kivan hintaisia, postikulut ovat erittäin kohtuulliset, palvelu loistavaa ja siveltimet vielä hyvälaatuisiakin :) Sopivat loistavasti myös mineraalituotteille, joita Kim itsekin käyttää. Tilaus kannattaa tehdä sähköpostitse ja tämän jälkeen Kim laittaa laskun PayPalin kautta. Ulkomaan potikuluja ostoskori ei nimittäin automaattisesti laske.

Tällä kertaa tilasin Swoosh&Scoop-setin (pienet lautaset mineraalipohjalle ja poskipunalle) sekä vapaavalintaisen neljän siveltimen setin.Vasemmalla Swoosh& Scoop-setti
Oikealla ylhäältä alas Small all-over, large all over, pointed sculptor, line& smudge ja angled sculptor. Pahoittelen tärähtänyttä kuvaa. Kilengin sivuilla on hyvät kuvat siveltimistä (lisäkuvia saa klikkaamalla siveltimien kuvia).

Line& Smudgen takia tilaus tuli oikeastaan tehtyä, olen kuullut tästä niin paljon kehuja ja se olikin reilun kuukauden verran ihan valmistajaltakin loppuunmyyty. Tämä pikkuinen sivellin, joka on hieman littana ja näin olleen rajaukset on tällä helppo tehdä. Ja voi että olen tyytyväinen! En ole koskaan saanut näin nättejä geelirajauksia näin helposti :D Jihuu! Ongelmani on nimittäin se, että rajaus loppuu ikään kuin kesken, en uskalla vetää sitä tarpeeksi pitkälle. MAC 210 on myös loistava, tarkempi ja ohuempi, mutta Kileng on minulle näemmä silti helppokäyttöisempi sivellin.

Large all-over onkin tuplakappale tutusta, hyvästä siveltimisestä. Tämä on aivan loistava mineraaliluomivärien levittämiseen liikkuvalle luomelle: littana, liukas ja tiivis. Erityistä kiitosta sivellin saa minulta siitä, ettei ime mineraaleja liikaa sisäänsä ja näin ollen mineraalia ei mene turhaan hukkaan (eron huomaa, kun puhdistan siveltimen Shu Uemuran putsarilla aina käytön jälkeen).

Small all-overia en ole tiennyt tarvitsevani vielä kuukausi sitten ;) Luomeni ovat aika isot ja olen tuolla largella, joka ei todellakaan ole large vaan ihan "normal", pärjännyt ihan loistavasti. Mutta nyt olen taas oppinut lisää ja tykkään laittaa vaaleaa luomiväriä silmän sisänurkkaan valoa tuomaan ja siinä tämä onkin ihan mahtava!

Pointed sculptoria en tarvinnut mutta ostinpa kuitenkin. NARS 12-sivelin on ehdoton suosikkini värin levittämiseen luomivakoon. Hyvä on tämäkin mutta NARS on vain minulle niin täydellinen. Tämä on siis pyöristetty ja joka suunnasta samalainen->toimii hyvin luomivaossa.

Angled Sculptor ei ole suosikkejani ja se onkin siirtynyt reissumeikkipussiin varasiveltimeksi. Tämä ei vain toimi minun luomillani malliltaan. Laatu on sama eli ihan makukysymys tämä. Käytän toisinaan large all-overin sijasta ja toimii ihan hyvin. Tämä sivellin tuli siis aikasemmassa tilauksessani.

Swoosh& Scoop-setti on myös mieluinen, oikein näppärä mineraalien käyttäjille! Toki mikä tahansa lautanen käy mutta kai sitä nyt vähän saa olla "välineurheilija" ;D

Hintaa neljälle siveltimelle tuli 17.50 USD, Swoosh& Scoop oli 5 USD ja postitus (swoosh& scoopin takia hieman normaalia suurempi) 4 USD. Yhteensä 26.50 USD eli noin 19 Euroa. Olen erittäin tyytyväinen!Kilengien lisäksi tuli hankittua Orlyn Nail Armor ja vielä ihan Suomen hinnoilla! Netistähän kynsilakkoja yms saa tilattua PALJON halvemmalla mutta nyt hätä oli suuri. Tuo ihana China Glazen Entourage-lakka on värjännyt aluslakasta huolimatta kynteni aivan keltaisiksi, syyllinen ei siis ollutkaan OPIn Natural Nail-vahvistaja.

Nail Armorin myyntipuhe kuuluun näin:
ORLY NAIL ARMOR- aluslakka, joka tasoittaa kynttä. Sisältää kynttä tukevia silkkikuituja, kovettavaa kevlar-ainetta sekä tasoittavia ainesosia. Estää kynttä värjäytymästä voimakkaita värilakkoja käytettäessä.

Kuulostaa siis ihan_minun_tuotteeltani, raportoin miten kynsitilanne tästä kehittyy!

Comments

  1. Tilasin samoja siveltimiä Buff'd Cosmeticsilta, Kanadan dollareissa ovat vähän halvempia, mutta en muista paljon postikuluiksi tuli. Chubby Blender on myös kiva sivellin.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …