Skip to main content

Aromaleigh hot pink-green butterfly look

Well, I had nothing else to do ;) My husband is watching formula I and kids are playing with their friends, so I had some time to play with my Les Papillons piggies. LOL

I have wanted to try pink-green combo for a long time but I didn't have the right pigments to do this look. I got the idea for this combo from lovely Katrina, thank you! I used light pink on lid, hot pink on crease and vibrant green on lower lid.

Selvästikään minulle ei ole tänään mitään tekemistä ;) Mies katselee formuloita ja lapset leikkivät kavereineen ulkona, joten minulla oli aikaa testailla Les papillons pigmenttejä. *heh*

Olen halunnut testata pinkki-vihreä yhdistelmää jo pidempään mutta oikeita sävyjä ei löytynyt (en juuri siedä pinkkiä). Sain idean yhdistelmään eräältä mineraalimeikkifoorumilta. Käytin vaalenapunaista luomella, pinkkiä varjostustuksena ja vihreää alalumelle.
-AL Butterly kisses (lid)
-AL Dormant dream (crease)
-AL Dormant dream foiled (eyeliner)
-AL Winged psyche (lower lid)
-Fatale mascara, green

Butterfly Kisses: Sweetest cool silvery frosted pink with lavender tones, golden highlights and brilliant sparks of aqua.
Dormant Dream:
A dramatic and vivid fuschia purple with a metallic heart and pearl frost finish. (A customer requested a "Gucci" purple, and this is the result!
Winged Psyche:
A green rich with dimension and lustrous metallic finish. Tinges of blue and shimmering flashes of pale blue make this anything but ordinary. Inspired by the rarest green butterflies.

Comments

  1. very pretty...you are so lucky you look great in every color....

    ReplyDelete
  2. Thanks Krista! This was quite nice, but I wouldn't go work with it ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…