Skip to main content

FOTD Meow Lost rainforest

I LOVE Meow Lost Rainforest collection! In fact, I wasn't interested in Meow's eye shadows before this collection (I have always loved their face products though). Color are interesting and quality is very good.

When I first applied Mayantu, I just thought OMG, it's too dark, but in fact it was a really beautiful pigment :D

Onneksi tuli hankittua sampleja ja muutama täysikokoinenkin Meowin Lost rainforest kokoelmasta, tämä on ihana! En oikeastaan ollut kiinnostunut tätä ennen Meowin luomiväreistä, kasvotuotteethan sarjalla ovat ihan huippuja, mutta nyt sekä värit että laatu ovat aivan kohdillaan.

Kokoelma on myynnissä vielä tämän kuukauden ajan, joten päätin testailla vielä samplejani. Pussin perusteella luulin mayantua paljon vaaleammaksi ja pelkäisinkin jo koko meikin menneen sen takia pilalle mutta itse asiassa lopputulos miellytti kovastikin :)
-Alima Neutral 3 foundation
-Meow Mau medium Sun splasher (bronzer)
-Meow Heliconia (blush)
-SilkNaturals Foreplay lippie

-GOSH primer
-Orglamix Solar (tear duct area)
-Meow Mayantu (lid)
-Meow Boa (crease, lower lid)
-Bobbi Brown eye liner Granite Ink
-Hypnose Drama mascara

Mayantu: named for the mythical creature that is said reside deep in the Amazon Rainforest, this smoky blue gleams with gold and blue iridescence!
Boa: dark charcoal with gold iridescence

Boa looks like dark olive green and it's just PERFECT! A must have :D

Comments

  1. OMG this is so beautiful on you! You should wear this everyday! ;)

    ReplyDelete
  2. Lovely look on those eyes and your skin is flawless!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…