Friday, September 4, 2009

EOTD Mangosteen II

I didn't give up ;D Orglamix Mangosteen is a really lovely piggie so here is a new EOTD with it. Yesterday I did two mistakes: wrong brush (MAC 217 is THE best :D) and too dark color on the crease.


No en kerrasta luovuttanut, uusi yritys Orglamix Mangosteenin kanssa ;) Ihana pigmentti tuo onkin! Eilen tuli tehtyä 2 mokaa: väärä sivellin (no enhän minä ilman MAC 217 pärjää :D) ja liian tumma sävy varjostuksena.
-GOSH Love that Champagne! (primer)
-Orglamix Solar (tear duct area)
-Orglamix Mangosteen (lid)
-Aromaleigh Stillinhollywood Rocks (crease)
-Aromaleigh Flaxen (brow bone)
-Indelible eyeliner Tanzanite
-Chanel Exceptionnel mascara, Violine

6 comments:

 1. Very nice...I love Flaxen and Stillinhollywood. Flaxen is the best highlighter. I love it...

  ReplyDelete
 2. stillinhollywood is THE perfect plum/purple! Golden sparkles are just amazing :D

  ReplyDelete
 3. Hei! Olen innostunut mineraalimeikeistä, joten blogisi on minulle oikea kultakaivos. Olen käyttänyt jo parin vuoden ajan vaihdellen Lily lolon porcelain tai blondie -pohjia, mutta en ole ollut niihin ihan tyytyväinen. Tilasin siis yhteensä yhdeksän (!) näytettä eri pohjista Lauressilta ja Every day mineralsilta. Samalla päätin kokeille peiteaineita ja viimeistelypuutereita. Osaisitko neuvoa miten minun kannattaisi kokeille suurta sävymäärä, jotta pohjien erot tulisivat mahdollisimman hyvin esille? Toimisiko viivatesti käsivaressa tai kasvoilla?

  ReplyDelete
 4. Still in Hollywood looks really good with Mangosteen, very pretty!

  -L

  ReplyDelete
 5. Moikka Hieman hukassa :D

  Itse testaan ensin käsivarteen, tuosta näkee jo ne ihan mahdottomat sävyt, jotka eivät ole lähelläkään omaa ihoa. Minulle tämä usein riittääkin, sillä iho on suunnilleen saman värinen kasvoissakin ja niin paljon pohjia testanneena, nuo alkaa erottaakin jo paremmin. Mutta jos tuossa vaiheessa monta sävyä pääsee jatkotestaukseen, testaisin ne ensin kasvoilla viivoina. Muista tässä vaiheessa antaa niiden olla parisen tuntia, sävyt kun saattavat muuttua iholla. Tämän jälkeen voit kokeilla esim kahta sävyä kerrallaan, puolet ja puolet kasvoista.

  Pari "finalistia" voi olla käytössä koko päivän. Itse pyysin ihan työkavereita sanomaan, jos joku näyttää pahalta. Ja lopulta, ota valokuvia! Niin ja katso luonnonvalossa. Tuossa sitten näkee ihan selvästi, jos naama on esim ihan valkoinen :D

  ReplyDelete
 6. Stillinhollywood is one purple that I can't wear, it's too warm for me. It's so pretty I love seeing it on others! It's beautiful on you and I love your blending skill!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails