Skip to main content

EOTD Mangosteen II

I didn't give up ;D Orglamix Mangosteen is a really lovely piggie so here is a new EOTD with it. Yesterday I did two mistakes: wrong brush (MAC 217 is THE best :D) and too dark color on the crease.


No en kerrasta luovuttanut, uusi yritys Orglamix Mangosteenin kanssa ;) Ihana pigmentti tuo onkin! Eilen tuli tehtyä 2 mokaa: väärä sivellin (no enhän minä ilman MAC 217 pärjää :D) ja liian tumma sävy varjostuksena.
-GOSH Love that Champagne! (primer)
-Orglamix Solar (tear duct area)
-Orglamix Mangosteen (lid)
-Aromaleigh Stillinhollywood Rocks (crease)
-Aromaleigh Flaxen (brow bone)
-Indelible eyeliner Tanzanite
-Chanel Exceptionnel mascara, Violine

Comments

 1. Very nice...I love Flaxen and Stillinhollywood. Flaxen is the best highlighter. I love it...

  ReplyDelete
 2. stillinhollywood is THE perfect plum/purple! Golden sparkles are just amazing :D

  ReplyDelete
 3. Hei! Olen innostunut mineraalimeikeistä, joten blogisi on minulle oikea kultakaivos. Olen käyttänyt jo parin vuoden ajan vaihdellen Lily lolon porcelain tai blondie -pohjia, mutta en ole ollut niihin ihan tyytyväinen. Tilasin siis yhteensä yhdeksän (!) näytettä eri pohjista Lauressilta ja Every day mineralsilta. Samalla päätin kokeille peiteaineita ja viimeistelypuutereita. Osaisitko neuvoa miten minun kannattaisi kokeille suurta sävymäärä, jotta pohjien erot tulisivat mahdollisimman hyvin esille? Toimisiko viivatesti käsivaressa tai kasvoilla?

  ReplyDelete
 4. Still in Hollywood looks really good with Mangosteen, very pretty!

  -L

  ReplyDelete
 5. Moikka Hieman hukassa :D

  Itse testaan ensin käsivarteen, tuosta näkee jo ne ihan mahdottomat sävyt, jotka eivät ole lähelläkään omaa ihoa. Minulle tämä usein riittääkin, sillä iho on suunnilleen saman värinen kasvoissakin ja niin paljon pohjia testanneena, nuo alkaa erottaakin jo paremmin. Mutta jos tuossa vaiheessa monta sävyä pääsee jatkotestaukseen, testaisin ne ensin kasvoilla viivoina. Muista tässä vaiheessa antaa niiden olla parisen tuntia, sävyt kun saattavat muuttua iholla. Tämän jälkeen voit kokeilla esim kahta sävyä kerrallaan, puolet ja puolet kasvoista.

  Pari "finalistia" voi olla käytössä koko päivän. Itse pyysin ihan työkavereita sanomaan, jos joku näyttää pahalta. Ja lopulta, ota valokuvia! Niin ja katso luonnonvalossa. Tuossa sitten näkee ihan selvästi, jos naama on esim ihan valkoinen :D

  ReplyDelete
 6. Stillinhollywood is one purple that I can't wear, it's too warm for me. It's so pretty I love seeing it on others! It's beautiful on you and I love your blending skill!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…