Skip to main content

EOTD Mangosteen II

I didn't give up ;D Orglamix Mangosteen is a really lovely piggie so here is a new EOTD with it. Yesterday I did two mistakes: wrong brush (MAC 217 is THE best :D) and too dark color on the crease.


No en kerrasta luovuttanut, uusi yritys Orglamix Mangosteenin kanssa ;) Ihana pigmentti tuo onkin! Eilen tuli tehtyä 2 mokaa: väärä sivellin (no enhän minä ilman MAC 217 pärjää :D) ja liian tumma sävy varjostuksena.








-GOSH Love that Champagne! (primer)
-Orglamix Solar (tear duct area)
-Orglamix Mangosteen (lid)
-Aromaleigh Stillinhollywood Rocks (crease)
-Aromaleigh Flaxen (brow bone)
-Indelible eyeliner Tanzanite
-Chanel Exceptionnel mascara, Violine

Comments

  1. Very nice...I love Flaxen and Stillinhollywood. Flaxen is the best highlighter. I love it...

    ReplyDelete
  2. stillinhollywood is THE perfect plum/purple! Golden sparkles are just amazing :D

    ReplyDelete
  3. Hei! Olen innostunut mineraalimeikeistä, joten blogisi on minulle oikea kultakaivos. Olen käyttänyt jo parin vuoden ajan vaihdellen Lily lolon porcelain tai blondie -pohjia, mutta en ole ollut niihin ihan tyytyväinen. Tilasin siis yhteensä yhdeksän (!) näytettä eri pohjista Lauressilta ja Every day mineralsilta. Samalla päätin kokeille peiteaineita ja viimeistelypuutereita. Osaisitko neuvoa miten minun kannattaisi kokeille suurta sävymäärä, jotta pohjien erot tulisivat mahdollisimman hyvin esille? Toimisiko viivatesti käsivaressa tai kasvoilla?

    ReplyDelete
  4. Still in Hollywood looks really good with Mangosteen, very pretty!

    -L

    ReplyDelete
  5. Moikka Hieman hukassa :D

    Itse testaan ensin käsivarteen, tuosta näkee jo ne ihan mahdottomat sävyt, jotka eivät ole lähelläkään omaa ihoa. Minulle tämä usein riittääkin, sillä iho on suunnilleen saman värinen kasvoissakin ja niin paljon pohjia testanneena, nuo alkaa erottaakin jo paremmin. Mutta jos tuossa vaiheessa monta sävyä pääsee jatkotestaukseen, testaisin ne ensin kasvoilla viivoina. Muista tässä vaiheessa antaa niiden olla parisen tuntia, sävyt kun saattavat muuttua iholla. Tämän jälkeen voit kokeilla esim kahta sävyä kerrallaan, puolet ja puolet kasvoista.

    Pari "finalistia" voi olla käytössä koko päivän. Itse pyysin ihan työkavereita sanomaan, jos joku näyttää pahalta. Ja lopulta, ota valokuvia! Niin ja katso luonnonvalossa. Tuossa sitten näkee ihan selvästi, jos naama on esim ihan valkoinen :D

    ReplyDelete
  6. Stillinhollywood is one purple that I can't wear, it's too warm for me. It's so pretty I love seeing it on others! It's beautiful on you and I love your blending skill!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "