Skip to main content

Aromaleigh Les Papillons FOTD 1Oh, I absolutely LOVE this new collection from Aromaleigh! I need a full size of Glowing Luna, it is just perfect ;)

Note: Les Papillons is on -25% sale this week. .


Oi, rakastan Aromaleighin uutta kokoelmaa! Glowing Luna tulee hankittua täysikokoisena, se on ihan täydellinen ;)

Huom: Les Papillons kokoelma on tämän viikon -25% alessa.


-Mschic by Seppälä primer
-AL Glowing Luna (lid, tearduct area)
-AL Zephyr's breeze (crease)
-AL Flutura's cloud (lower lashline)
-AL Ice (browbone)
-Gel liner from Coastal scents, Envy
-Isadora Build up extra volume wp mascara, blue

Glowing Luna: A pigmented warm green yellow... or yellowish warm green? You choose. Sparks of copper and pink add an ethereal dimension.
Zephyr's Breeze:
A brilliant warm green, rich with pearls and silver, and sparkles of yellow radiating pink flashes of light.
Flutura's Cloud:
A brilliant blue of exceptional vibrancy and depth. Metallic heart with intense blue frost and sparks of blue, red and gold. This shade was inspired by the amazing color of the Blue Morpho Butterfly.

Comments

 1. I love your liner. So pretty....Lashes look great too...

  ReplyDelete
 2. Amazing! The collection just went on sale, so I'm snatching up the samples. Glowing Luna is gorgeous on you - such a FiF color!!

  ReplyDelete
 3. Pretty! I really like how Zephyr's Breeze looks.:)

  -L

  ReplyDelete
 4. Thanks girls! I really love Glowing Luna and Zephyr's breeze <3 I'm very surprised how much I like Flutura's cloud :)

  ReplyDelete
 5. Harkitsen välillä sun postausten lukematta jättämistä koska tulen aina niin kateelliseksi noista silmäluomista.............. *huokaus*

  ReplyDelete
 6. Inkivääri: No kiitos paljon :D Sinulla on niin upeat silmät!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…