Skip to main content

EOTD Colorful butterflyMore looks with Aromaleigh Les Papillons ;) I decided to try yellow (Golden Crysalis) and orange (Spread your wings). When I applied Spread you wings, I knew it was a big mistage and I remowed it right away... I'll try it with some other color later. Fragile Charms was a surprise to me too, it so pretty!

Lisää Aromaleigh Les Papillons-meikkejä ;) Päätin kokeilla tällä kertaa keltaista (Golden Crysalis) ja oranssia (Spread your wings). Heti, kun laitoin oranssia luomelle, tajusin että nyt menee ihan metsään ja poistin sen heti... Kokeilen sitä uudelleen myöhemmin eri värin kanssa. Fragile Charms taas yllätti positiivisesti, ihana sävy!-Mschic primer
-AL Golden Chrysalis (lid, tearduct area)
-AL Fragile charms (crease, lower lashline)
-MAC Fluidline Blacktrack
-Hypnose drama+Lumene excellenght mascara

Golden Chrysalis: A truly unique muted organic gold with amazing dimensional spirit. Shimmer of golden red lustrous metallic honeyed gold and sparks of violet interplay.
Fragile Charms:
a muted mauved purple with fuschia and burgundy undertones. Slight blue highlight, silvery metallic smoothness and brilliant diamond glints.

Comments

 1. This is a really pretty look on you,Nea!

  ReplyDelete
 2. Tykkään kovasti tästää yhdistelmästä!!

  ReplyDelete
 3. A bit of a bright look, but it really makes your eye color stand out!

  ReplyDelete
 4. I just remembered, I did the same sort of look but reversed on the AL forum! :)

  ReplyDelete
 5. Tally: These colors looks surprisingly good together :D

  ReplyDelete
 6. I love it! Very creative!That's actually really cool.
  謝謝你的文章分享,請你有空到我

  參觀,Thanks

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…