Skip to main content

No more orange!

Orange is really not my best color... But sometimes I just have to remind me ;) And this orange looks so nice (Spread your wing from Aromaleigh Les Papillons). It's truly a beautiful color but not just best for me. I bet Lisa Kate will look stunning with this!

Oranssi ei ole tod parhaita värejäni mutta välillä siitäkin näemmä täytyy itseään muistuttaa ;) Ja tämä oranssi on vielä niin kaunis (Spread your wings, Aromaleighin Les Papillons kokoelmasta). Värinä siis upea mutta ei vaan minun juttuni.

-AL Marigold (tearduct area)
-AL Spread your wings, Les Papillons
-AL Thalia's Return, Les Papillons
-Brown gel liner
-Lumene excellengt mascara, brown

Spread your Wings: The gentle earthy orange of the Monarch Butterfly, but rich with metallic splendor, vivid color and sparks of pure silver.
Thalia's Return:
A deep and vivid warm chestnut metallic brown with sparkles of wine, coral and gold.

Comments

 1. Käsitteletkö sä näitä kuvia muuten jotenkin kun näyttävät niin perfektoilta ja ihokin on kuin voidemainoksesta? :D

  ReplyDelete
 2. KIITOS :D En osaa käyttää kuvankäsittelyjä sen enempää eli leikkaan sopivan osan ja voilá. LOL

  ReplyDelete
 3. I think it looks really pretty...I do like greens on you though...but this is lovely too....

  ReplyDelete
 4. Maybe it was ok, I'm not just used to wear orange :D thanks Krista!

  ReplyDelete
 5. I love this look! It looks great on your eyes!

  ReplyDelete
 6. Eihh.... voinko enää kateellisemmaksi muuttua.... Mulla saatta pahimmillaan mennä yhden kuvan käsittelyyn 15 minuuttia. :( Ja silti eivät aina näytä hyviltä. Mitä tästä opimme? Järjestelmäkamera ei todellakaan ole se paras vaihtoehto meikkikuvaukseen, tai riippuu varmaan kamerasta.

  ReplyDelete
 7. Ja by the way - sun ihosta kyllä näkee että olet vältellyt aurinkoa! ;)

  ReplyDelete
 8. Hih, olen niin tumpelo että kameran on paree toimia ihan perussäädöillä! Kuvat otan peilin kautta, jotta naama on kutakuinkin kuvassa. LOL

  Ja kiitti ;)

  ReplyDelete
 9. Aw you are too sweet! I finally caved and got the whole sample set...I can't wait to try it! You look pretty, but I agree with Krista...You ROCK the greens!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…