Skip to main content

EOTD Orglamix Slate with Brimstone & Dior Iconic

Orglamix Slate is a duocrome, pink & light grey. It's interesting but maybe not just my color...

Orglamixin Slate on jännä sekoitus vaaleanpunaista ja harmaata. Ihan mielenkiintoinen yhdistelmä mutta ei ehkä ihan minun makuuni...
-Mschic primer
-Orglamix Slate (lid, tear duct, lower lid)
-Orglamix Brimstone (crease, lower lid)
-MAC Fluidline Blacktrack
-Dior Iconic mascara


I really like this non-waterproof version of Iconic, I just cant uderstand how terrible that waterproof Extreme-version was! This holds curl better, this doesn't irritate, this separates lashes better... And usually like waterproof versions!

Pidän todella Dior Iconic-mascaran perusversiosta, en voi ymmärtää miten vedenkestävä Extreme voi olla niin huono! Tämä pitää taivutukset paremmin, ei ärsytä ja erotteleekin paremmin... Ja yleensä pidän wp-versioista paljon enemmän!

Comments

 1. This looks great on you! I see what you mean about it not being your color...just because its pretty different from what you normally wear! I love the light pink with your eyes and dark brows...It makes a nice contrast.

  I really like Slate...Pink & Grey is a favorite combo of mine...Oh no, now I have to go and buy MORE Orglamix!! She's so sweet though and I love every single thing I've bought!

  ReplyDelete
 2. Sain eilen mun Orglamix-tilauksen ja olen rakastunut! Sain Slaten freebienä ja se on oikein pätevä highlighter. Eniten olin yllättynyt Eucalyptuksesta (jonka tilasin ainoastaan nimen perusteella, koala on koala), koska en kauhesti pidä sinisistä, mutta se väri on kyl ihan mahtava! Tällä hetkellä luomilla Pumpkin Tart-setti, nam nam nam!

  ReplyDelete
 3. No Koalalle tietty Eucalyptusta :D Ja se on ihana sävy! Kiva,e ttä tykkäsit Orglamixeistä :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…