Sunday, September 13, 2009

EOTD Orglamix Slate with Brimstone & Dior Iconic

Orglamix Slate is a duocrome, pink & light grey. It's interesting but maybe not just my color...

Orglamixin Slate on jännä sekoitus vaaleanpunaista ja harmaata. Ihan mielenkiintoinen yhdistelmä mutta ei ehkä ihan minun makuuni...
-Mschic primer
-Orglamix Slate (lid, tear duct, lower lid)
-Orglamix Brimstone (crease, lower lid)
-MAC Fluidline Blacktrack
-Dior Iconic mascara


I really like this non-waterproof version of Iconic, I just cant uderstand how terrible that waterproof Extreme-version was! This holds curl better, this doesn't irritate, this separates lashes better... And usually like waterproof versions!

Pidän todella Dior Iconic-mascaran perusversiosta, en voi ymmärtää miten vedenkestävä Extreme voi olla niin huono! Tämä pitää taivutukset paremmin, ei ärsytä ja erotteleekin paremmin... Ja yleensä pidän wp-versioista paljon enemmän!

3 comments:

 1. This looks great on you! I see what you mean about it not being your color...just because its pretty different from what you normally wear! I love the light pink with your eyes and dark brows...It makes a nice contrast.

  I really like Slate...Pink & Grey is a favorite combo of mine...Oh no, now I have to go and buy MORE Orglamix!! She's so sweet though and I love every single thing I've bought!

  ReplyDelete
 2. Sain eilen mun Orglamix-tilauksen ja olen rakastunut! Sain Slaten freebienä ja se on oikein pätevä highlighter. Eniten olin yllättynyt Eucalyptuksesta (jonka tilasin ainoastaan nimen perusteella, koala on koala), koska en kauhesti pidä sinisistä, mutta se väri on kyl ihan mahtava! Tällä hetkellä luomilla Pumpkin Tart-setti, nam nam nam!

  ReplyDelete
 3. No Koalalle tietty Eucalyptusta :D Ja se on ihana sävy! Kiva,e ttä tykkäsit Orglamixeistä :D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails