Skip to main content

Gel liners reviewI got my first MAC Fluidline last week (Dipdown) and now I have two more (Macroviolet & Blacktrack), so I REALLY like these :) I have used Indelible eyeliner/ eyeshadows for 1,5 years now and I really liked those too.

All my MAC's are really great but some of my Indelible's have been just perfect and some not that perfect... Indelible Oceanic is the best, I think, but I just do not like that color. LOL Chocolate mousse was also one of my favorites but unfortunately it's now completely dried out (not even microwave owen can help me anymore ;). I didn't know it then but maybe most my eyeliners were dried out in the beginning... The old jar is not as good as the new one.

I also have one gel liner from Bobbi Brown, Granite ink. It really a few years old and still in good condition. I'll try to find nice dark warm green liner so I'll definitely look at Bobbi Brown's gel liners when I'm in Hong Kong (Bobbi Brown is not sold in Finland, what a surprise :P). I still like MAC Fluidline a bit better, consistency is "lighter" and it's easier to apply, at least I think so :)

Then I have 2 from Coastal Scents, white and Envy. I really like the quality but the colors are not my favorites. Green is nice though, but I noticed that I mainly use plum, brown and grey :D

I'd love to try new gel eyeliner The She Space sells but unfortunately the pictures are not good enough for me (I have so many already and I don't need any more duplicates) and there is no swatches available :/But I think I'll buy some, when I see more swatched made by clients.

Well, what can I say... All these are very nice, some are cheaper and more expensive ones have nicer looking jar :D For me MAC can be even cheaper that the cheap one, because unfortunately color isn't always what I expected it to be and I don't use it at all...

My Indelible swatches here, here and here :)

Where yo can buy gel liners?

-MAD Minerals (Indelible eye liner 8.99 USD)
-Aromaleigh (Indelible eye liner 12.75 USD)
-Morgana Minerals (Indelible 8 USD & "Coastal Scents" eye liners on sale 5 USD)
-Coastal Scents ("Coastal Scents" eye liner 6.95 USD)
-MAC

Normal prices 9/8/2009, without shipping costs


MAC Dipdown, Indelible Chocolate mousse, MAC Macroviolet & Indelible Tanzanite


Hankin ensimmäisen Fluidlineni viime viikolla, kiitos juuri avautuneen MAC pisteen ;) Heti avajaispäivänä ostin ruskean Dipdownin ja sen perään luumuisen Macrovioletin. Tästä voi toki päätellä, että oli hyvin mieluinen tuote ;)

Indelible geelirajauksia/ voidemaisia luomivärejä olenkin käyttänyt reilun vuoden ja olen niistäkin pitänyt todella paljon. Molemmat MACini ovat koostumukseltaan ihan täydellisiä (Macroviolet ei ihan niin hyvä kuin ruskea ja musta), Indelibleissä oli enemmän eroa koostumuksessa eri värien välillä. Oceanic on ollut paras mutta tuo kirkkaansininen väri ei "ihan" suosikiksi yltänyt. *heh* Ruskea Chocolate mousse oli myös suosikkejani mutta nyt on jo ihan täysin kuivahtanut, edes mikrottaminen ei ENÄÄ auta :D Vihreä Endangered taas on ollut hieman paksumpaa koostumukseltaan ihan alusta saakka, tosin senkään väristä en niin välitä. Jälkikäteen ajateltuna osa taisi olla alusta saakka kuivahtaneita, ei vain ollut vertailukohtaa.


Yksi Bobbi Browninkin geelirajaus on minulle eksynyt. Tämä on jo useita vuosia vanha, ensimmäinen geelirajaukseni ja on vieäkin ihan käyttökelpoinen ja koostumukseltaan hyvin levittyvä. Lämmin tummanvihreä on yhä hakusessa eli katsasta ehdottomasti Bobbin tarjonnan Hong Kongissa! Pidän MAC Fluidlineä kuitenkin hieman tätä parempana, jotenkin koostumus on keveympi ja helpommin levittyvä.

Coastal Scentsiltä olen hankkinut 2 rajausta, valkoisen ja vireän Envyn. Koostumus noissa on erinomainen, vähemmän vain huomaan käyttäväni... Ruskea, luumu ja harmaa ovat vain ne suosikkivärit :)

Olisi kiva testata myös The She Spacen uusia geelirajauksia mutta valittavasti swatcheja ei sivuilla ole eikä nuo kuvat ole muutenkaan kovin hyvät (minulla on näitä jo niin monta etten enää tuplakappaleita tarvitse). Ehkä muutama tulee hankittua, kun asiakkaat laittavat swatcheja tuotteesta.

No mitäs näistä sitten voisi sanoa... kaikki ovat oikein kivoja, osa halvempia ja kalliimmissa nätimpi pakkaus :D Muistaakseni sisällön määrä on sama vaikka MACissä on paljon suurempi purkki :) Hinnastaan huolimatta MAC saattaa tulla minulle jopa halvemmaksi, kun sitä pääsee testaamaan. Englanninkielisen tekstin lopussa linkit Indelible swatcheihini sekä ostopaikkoja sekä linkit swatchaamiini sävyihin..


Comments

 1. Missähän se Tampereen Stokkan MAC-piste viipyy...MURR MURR!!

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti tulee pian :) Turussa näyttää asiakkaita käyvän ihan kivasti ja varmaan sekin vaikuttaa asiaan!

  Siihen saakka ratkaisuna on päiväretki Turkuun :D

  ReplyDelete
 3. Mulla on Indeliblet pysyneet muuttumattomina; ne jotka olivat jo ostaessa kuivahkoja ovat pysyneet suunnilleen yhtä kuivina, ja ne jotka olivat kosteita, ovat pysyneet tuoreen tuntuisina. Erikoista! Mutta kertonee paljon siitä että sillä on eniten väliä miten tiukasti purkki on ollut kiinni tehtaalta lähdön jälkeen.

  Käytän Carbonia lähes päivittäin, mutta sekin on pysynyt aivan kosteana vaikka hankinnasta on jo vuosi ja 3 kk.

  Ainoa lähes täysin kuivunut Indelible on Green Tea, mutta se kuivui sen jälkeen kun ylinaksautin korkin tarpeeksi monta kertaa enkä saanut sitä enää tiukasti kiinni. Voisi harkita sen ostoa uudenmallisessa purkissa. Jokohan noita kaikkia sävyjä saa jo uusissa purkeissa..?

  ReplyDelete
 4. I actually like the Mac...I have the blacktrack and really like it....

  ReplyDelete
 5. MAC's are great, too bad they do not have that many colors... Dipdown is very good too. I do not like brown but brown eyeliner works very well if your own colors aren't too strong :)

  ReplyDelete
 6. Hi Nea! First post here :). I use the indelibles mostly because they are cheaper, but I have one liner from Smashbox. It is bronze and is called "jetset waterproof liner". It applies like an indelible on a good day :). I find the application to be smoother and I am able to get a fainter line if I so wish than with the indelibles which tend to skip if I apply them lighty. However, I can get an indelible liner for 7-10$ or so dollars depending on where I buy it, whereas smashbox jetset liners are $22.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…