Skip to main content

EOTD Aromaleigh Morphing moonI was so sure my favorites from les Papillons collection will be Glowing Luna and Morphing moon. Glowing Luna is amazing but Morphing moon wasn't that special on me (it very nice though). It always good to try sample first :) I wanted to try purplish shade on lower lid, it was ok but not the best for me either.

Have you tried Les Papillon yet? Which are are you favorite pigments/combos?

Olin niin varma, että suosikkini Les Papillons-kokoelmasta olisivat Glowing Luna ja Morphing moon. Glowing Luna on ihana mutta Morphing moon ei niin erityinen, ainakaan minulla (kiva kyllä sekin). Ainahan se on hyvä testata samplella ensin :) Alaluomella testasin tuollaisen lilahtavan sävyn, ihan ok muttei paras sävy minulle.

Oletko jo testannut kokoelman? Mitkä ovat suosikkipigmenttisi/yhdistelmäsi?


-Mschic primer
-AL Air & Light (lid)
-AL Morphing moon (crease)
-AL Fragile charms (lower lashline)
-AL Ice (browbone)
-AL Drama queen Teal (eyeliner)
-Isadora build up extra volume wp, blue

Air & Light: A silvery white with highlights and sparks of every shade of the rainbow. Full of delightful dimension and interference shimmer, this shade passes into the ether.
Morphing Moon:
My favorite teal shade to date. Smooth and faceted with rich dimension and shimmer, like the scales of a butterfly's wings.
Fragile Charms:
a muted mauved purple with fuschia and burgundy undertones. Slight blue highlight, silvery metallic smoothness and brilliant diamond glints.
Comments

  1. Morphing Moon doesn't look like I thought it would...hmm...I'm still waiting to order mine. I finally did a total tally of my shadows and its, erm, pretty large. Sort of embarrassing!

    ReplyDelete
  2. You never know, before you try :)

    And I know what you mean... I have too many eyeshadows too.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…