Skip to main content

Meow's Egyptian Tresure collection & SALE

Save -20% sitewide @ Meow cosmetics, use code CatsHateWork! Sale ends 9/7. LostRainforest collection is retiring 9/30, I'll get full size of Canna blush, it's just amazing :D


Meowilla ela -20% kaikesta koodilla CatsHateWork, voimassa 7.9. asti. LostRainforest jatkaa vielä tämän kuun, onneksi! Ehdin vielä tilata ihanan Canna poskipunan :D

Egyptian Tresure Collection


Did you get interested? I really like this collection and "need" many samples. LOL

Comments

 1. Hitsi, mun tarvii kyllä kohta alkaa tutustumaan näihin mineraalisysteemeihin. Haluisin kokeilla jotain pohjaa. BareMineralsista oon kuullut paljon kehuja, oisko sulla antaa vinkiä mitä muuta kannattaisi koittaa?

  ReplyDelete
 2. Sikri: Unohda BareMinerals :D Ostin nyt testiin, että osaan siitäkin jotain sanoa enkä suuremmin vakuuttunut! Täytyy antaa nyt ihon rauhoittua kunnolla ja kokeilla sitten, aiheuttiko se nuo näppylät mutta ei siis muutenkaan ollut ylitse muiden.

  Aloittaminen voisi olla hyvä aloittaa esim. LaurEssista tai Alimasta. Meow on myös hyvä mutta noita pohjasävyjä on sitten ihan käsittämätön määrä... Vaivan arvoista toki näin jälkikäteen, vaikka melkein hermot menivätkin ;D

  ReplyDelete
 3. I did get the email about the collection and was interested in the name, but didn't check it out yet. They look lovely, very rich. Looks like some more, must try samples to be ordered!

  ReplyDelete
 4. Mulla on iho mennyt kuukaudessa ihan kamalaan kuntoon ja syytän siitä koulun pohjia: rasvapohjia ja "ammattimeikkisarjaa" jota käytämme. Mulla ei ole koskaan Lancomesta tai Guerlainista tullut tällästä määrää näppyjä kuin nyt! Tuo pohjan värin valitseminen mua juuri ahdistaakin...saanko tulla joskus sun luo yökylään meikkibileisiin ja valitaan mulle yhdessä oikea sävy :D

  ReplyDelete
 5. "Ammattieikkisarja" siis heittomerkeissä, koska oma mielipiteeni sarjasta on thumbs down!!! :(

  ReplyDelete
 6. Sikri: Ihotautilääkärini kielsi nuo "teatterimeikit" ihan tyystin, iho meni niin pahaan kuntoon... Vuosia hoidettiin aknelääkkeillä eli iho on todellakin tärkeä, eikä "vain iho".

  Hyvä puoli on se, että sinä varmaan tiedät oman ihosi pohjasävyn. Laitapa vaikka joskus meiliä, niin voidaan pohtia, mistä kannattaa aloittaa :D Ihotyyppi toki vaikuttaa myös.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…