Skip to main content

Beautiful Girl minerals review

I ordered a few samples (eye shadows and foundation) from Beautiful Girl minerals about a year ago. I thought that the products were ok but didn't order more. Now I read about BG lip glosses from Decorative Diva's blog and decided to try these again. Shipping to Finland was 3 USD (a few samples and lip glosses) and took less than 2 weeks.

Tilasin muutamia sampleja Beautiful Girl mineralsilta noin vuosi sitten. Ihan ok:lta tuntuivat mutta eivät saaneet tilaamaan kuitenkaan lisää. Nyt luin BG huulikiilloista Decorative Divan blogista ja päätin tilata muutamia kokeeksi. Postitus Suomeen oli 3 USD, ainakin tältä pieneltä tilaukseltani ja saapuivat alle kahdessa viikossa.

Foundation: This gives me medium+ coverage with matte finish. This feel a bit drying on my dehydrated skin, my skin felt tight even after 8 hours and my skin was still completely matte (I prefer it a bit shiny, it's more natural than completely matte). I didn't even use any powder! My shade is light neutral. As you can see, medium is much darker.

Pohja: Antaa melkoisen hyvän peiton, ehkäpä medium + voisi sitä kuvata ja oli mattapintainen. Tuntui hieman kuivattavalta kosteutta kaipaavalla ihollani, iho tuntui kireältä vielä 8 tunninkin jälkeen ja oli pysynyt täysin mattana ilman puuteria. Itse en täysin mattaisesta välitä, pieni kiilto tuo kuivalle iholle vähän eloakin mutta saattaa toimia oikein hyvin rasvaisemmalla iholla! Minulle sopii sävy Light neutral. Kuten kuvasta huomaatte, medium on melkoisesti tummempi.



Eye shadow: I have only one and i's light shade (Classy) so it's hard to say much. At least this one is silky and pigmented, and I like it. Samples are generous and in baggies.

Luomivärit: Minulla on vain yksi ja sekin on vaalea säy (Classy), joten on vaikea sanoa paljoa laadusta. Tuo on ainakin ihan silkkinen ja hyväpigmenttinen, tykkään kyllä. Näyte tuli pussissa ja on reilun kokoinen.

LipGloss: I ordered 2 shades, Tainted and Natural Kiss. I think these are very nice! I wasn't that impressed at first but now I really like these. These have the same "taste" as in Lumiere's and Lauress's glosses. I don't like that taste but these look and feel very nice on lips. These are sticky at all, that's great, but not very "glossy" either... Inci looks good :)

Huulikiilto: Tilasin 2 sävyä, Tainted ja Natural kiss. Oikein kivoilta nämä tuntuvat, pidän enmmän kuin alkuun, mutta sama "maku" näissä on kuin esim Lumieren ja Lauressin killoissa. En pidä siitä, mutta toisaalta näyttävät ja tuntuvat kyllä todella hyvältä. Yhtään tahmaisia nämä eivät onneksi ole mutta toisaalta eivät niin kiiltäviäkään... Inci näyttää hyvältä :)


Beautiful Girl Minerals lipgloss, large wand (6 USD), Natural Kiss & Tainted.

I really like lip glosses from Dreamworld Minerals, too bad they don't have good swatches in their site :/ I have "Sailor's sunset", it's a pretty warm color.

Pidän eniten Dreamworldin huulikiilloista, harmi vain kun heillä ei ole kunnon kuvia/swatcheja tuotteista. Itselläni on sävy "sailor's sunset", kaunis lämmin sävy.

Comments

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "