Skip to main content

Beautiful Girl minerals review

I ordered a few samples (eye shadows and foundation) from Beautiful Girl minerals about a year ago. I thought that the products were ok but didn't order more. Now I read about BG lip glosses from Decorative Diva's blog and decided to try these again. Shipping to Finland was 3 USD (a few samples and lip glosses) and took less than 2 weeks.

Tilasin muutamia sampleja Beautiful Girl mineralsilta noin vuosi sitten. Ihan ok:lta tuntuivat mutta eivät saaneet tilaamaan kuitenkaan lisää. Nyt luin BG huulikiilloista Decorative Divan blogista ja päätin tilata muutamia kokeeksi. Postitus Suomeen oli 3 USD, ainakin tältä pieneltä tilaukseltani ja saapuivat alle kahdessa viikossa.

Foundation: This gives me medium+ coverage with matte finish. This feel a bit drying on my dehydrated skin, my skin felt tight even after 8 hours and my skin was still completely matte (I prefer it a bit shiny, it's more natural than completely matte). I didn't even use any powder! My shade is light neutral. As you can see, medium is much darker.

Pohja: Antaa melkoisen hyvän peiton, ehkäpä medium + voisi sitä kuvata ja oli mattapintainen. Tuntui hieman kuivattavalta kosteutta kaipaavalla ihollani, iho tuntui kireältä vielä 8 tunninkin jälkeen ja oli pysynyt täysin mattana ilman puuteria. Itse en täysin mattaisesta välitä, pieni kiilto tuo kuivalle iholle vähän eloakin mutta saattaa toimia oikein hyvin rasvaisemmalla iholla! Minulle sopii sävy Light neutral. Kuten kuvasta huomaatte, medium on melkoisesti tummempi.Eye shadow: I have only one and i's light shade (Classy) so it's hard to say much. At least this one is silky and pigmented, and I like it. Samples are generous and in baggies.

Luomivärit: Minulla on vain yksi ja sekin on vaalea säy (Classy), joten on vaikea sanoa paljoa laadusta. Tuo on ainakin ihan silkkinen ja hyväpigmenttinen, tykkään kyllä. Näyte tuli pussissa ja on reilun kokoinen.

LipGloss: I ordered 2 shades, Tainted and Natural Kiss. I think these are very nice! I wasn't that impressed at first but now I really like these. These have the same "taste" as in Lumiere's and Lauress's glosses. I don't like that taste but these look and feel very nice on lips. These are sticky at all, that's great, but not very "glossy" either... Inci looks good :)

Huulikiilto: Tilasin 2 sävyä, Tainted ja Natural kiss. Oikein kivoilta nämä tuntuvat, pidän enmmän kuin alkuun, mutta sama "maku" näissä on kuin esim Lumieren ja Lauressin killoissa. En pidä siitä, mutta toisaalta näyttävät ja tuntuvat kyllä todella hyvältä. Yhtään tahmaisia nämä eivät onneksi ole mutta toisaalta eivät niin kiiltäviäkään... Inci näyttää hyvältä :)


Beautiful Girl Minerals lipgloss, large wand (6 USD), Natural Kiss & Tainted.

I really like lip glosses from Dreamworld Minerals, too bad they don't have good swatches in their site :/ I have "Sailor's sunset", it's a pretty warm color.

Pidän eniten Dreamworldin huulikiilloista, harmi vain kun heillä ei ole kunnon kuvia/swatcheja tuotteista. Itselläni on sävy "sailor's sunset", kaunis lämmin sävy.

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…