Skip to main content

Lancome Fatale



My friend Charming Nails wanted me to review Lancome Fatale mascara :) Fatale is quite close to my long time favorite L'Oreal Telescopic. As you can see from the picture, Fatale has larger brush and also shorter handle. My Fatale is green: "Emeraude Provokante".

When using this kind of comb brushes I have noticed that it better just to "comb" you lashes in a few long strokes. If you use it like regular brushes, you'll get clumps... a lot of clumps!

I like Fatale but I love Telescopic! I usually need lash comb when using Fatale, very rarely with Telescopic. Both Telescopic and Fatale are mascaras you probably love or hate :)

And here are the pictures of my makeup today. I got Orglamix foundation in Bamboo and I must say that I really like it. It reminds me of Alima... Very nice indeed! Bamboo is described as "medium/ golden" so maybe I'll try more neutral shade before ordering a full size. On the other hand, this didn't turn yellow on my skin like many other "golden" foundations.


Charming Nails kyselikin jo Lancome Fatale-arvostelun perään ;) Fatale on tosiaan hyvin lähellä L'Orealin Telescopicia, joka taas on pitkäaikainen suosikkimascarani. Kuten kuvasta näet, Fatalen harja on isompi ja varsi lyhyempi. Oma Fataleni on vihreä, sävy Emeraude provokante.

Yleensäkin tämän tapaisia kampamascaroita käytettäessä, on parempi "kammata ripset" pitkin suorin vedoin. Jos näitä käyttää kuin "tavallisia" ripsivärejä, seurauksena on pakkuja... PALJON paakkuja!


Pidän Fatalesta mutta suosikkini on Telescopic. Fatalen kanssa tarvitse ripsikampaa usein, Telescopicin en juurikaan. Näistä joko pitää tai ei pidä ollenkaan, luulisin :)


Ja tässä vielä kuvat päivän meikistä. Sain juuri Orglamixin pohjan sävyssä Bamboo ja täytyy myöntää, että pidän tästä kovasti. Lopuutuloskesta tule mieleeen Alima, oikein kiva pohja siis! Bamboon kuvaus on "medium/golden", joten ehkä testaan vielä aavistuksen neutraalimman sävyn ennen kuin tilaan täysikokoisen.
Toisaalta tämä ei päivän mittaan muuttunut keltaiseksi, kuten monet goldenit ihollani.









-Orglamix foundation "Bamboo"
-Meow Equilibrium powder
-Meow Firefly blush "Flicker"
-lipstick: I don't remember...

-GOSH primer
-Orglamix Eucalyptus (upper & lower lid) This is a lovely duocrome!
-Orglamix Brimstone (crease, lower lid) A must have! Perfect grey :)
-random white matte (brow bone)
-Indelible Carbon (eye liner)
-Fatale mascara, green

OMG, what a terrible eye brows! I had to get those done immediately after seeing this pic :D
Jestas, mitkä kulmakarvat! Heti tämän nähtyäni käväisin laittamassa kulmani kuntoon :D




Comments

  1. Lovely! Brimstone is one of the shadows I've been wanting to try from Orglamix.:)

    -L

    ReplyDelete
  2. Oi, kiitos kaunis :) Katoin you tubesta videon, jossa nainen laittaa kolmella eri puolella fatalea. Oletko sitä nähnyt? Levitätkö siis vain yhdellä kampaosalla ja that´s it? Se video taisi tulla ihan googlella ´lancome fatale´. -SH-

    ReplyDelete
  3. L: Brimstone is a must have, get it :D

    -SH- Ihan yhdellä puolella laitoin, Telescopissa joskus "pyöritän". Taitaa tämä olla uutuuttaan vielä niin märkäkin, tuo yksikin kampa tuntuu hyvin riittävän enemmän kuin hyvin :D. Täytyy kurkkia tuo video jossain vaiheessa!

    ReplyDelete
  4. Very pretty. I really love Orglamix Eucalyptus, the different color sparks in it look so vivid, brimstone too.

    ReplyDelete
  5. Thanks Lyndsey :) Eucalyptus is so pretty, I just need to find primer that neutralises my reddish lid color even better...

    ReplyDelete
  6. Mäkin sain omani ja tykkään, wow! Se video on oikeesti hyödyllinen, en olis muuten tajunnut, että siitä kampojen välistäkin voi levittää ripsaria ja sit vaan kampaa välillä. Luulin niitä piikkejäkin lyhyiksi, mutta nehän olikin vaan ripsarin peitossa. Laitoin vaan yhden kerroksen siitä kampojen välistä kun pelkäsi sotkevani, mutta täytyy vielä kokeilla runsaamminkin levittää sitä massaa, koska sitä tosiaan tulee. Ja tällainen ripsari lopetettu Suomesta, huh. Olisko ollu levitystekniikassa hakemista ja harja liian outo, kun ei oo kauppaansa tehnyt. -SH-

    ReplyDelete
  7. Saako muuten niitä Gothic lolitojen kirkkaita sävyjä tilattua Suomeen esim moonbright, skybright? Saako niitä valita ilmaiseksi sampleiksi tilaukseen? Nehän ovat kalliimpia kuin normisamplet. Kuinka usein noita hyviä esim 20 prossan aleja on? -SH-

    ReplyDelete
  8. Vain luomivärejä voi valita ilmaissampleiksi, hohteita siis ei. Muuten kyllä saa tänne tilattua :)

    En osaa sanoa kuinka usein noita aleja on... Ehkä kesän alusta noin 3. Tuolla sivuilla on myös coupons&codes kohta, jonka itsekin huomasin vastikään :D Alea ei saa mutta luomivärin, kun tilaus ylittää tietyn summa. Yli 40 USD ei kannata tilata kerralla, postikulut kun nousevat sen jälkeen melkoisesti.

    ReplyDelete
  9. Mä huomasin sen kuponkikohdan eilen, kun tutustuin sivuihin. Eikö ne moonbrightit jne ole nimenomaan luomivärejä? Nehän on vihreää, sinistä jne. Onko sulla mitään niistä?
    Hämäävää, kun osa sampleista on 1/4 ja osa 1/16. Kai se vaan kokeilemalla selviää, että minkäkokoisia ne loppujen lopuksi on, siis kuinka riittoisia käytännössä.
    Ajattelin käyttää hyväkseni ekakertalaisen alen, mutta mietityttää kannattaako tilata muita kuin aletuotteita jos kerran ale on joka viikko. Tuleehan niitä postareita tosin joka kerralle. Toisaalta tokaan tilauskeen vois perhosten lisäksi ottaa normihintaisia, jotta saisi kaupanpäällisen. Vielä ei vaan tiedä, mikä sävy olisi hyvä kaupanpäällinen. Suosituksia varmoista sävyistä, joita tulee taatusti usein käytettyä esim monikäyttöisyytensä vuoksi?
    Osaatko verrata Fionaa Macin Naked tai Vanilla piguun? -SH-

    ReplyDelete
  10. Ihan hohteita ovat :) Voi käyttää toki silmissäkin, ei sen puoleen.

    Nakedia minulla ei ole mutta Vanilla on todella paljon kultaisempi/oranssimpi kuin Fiona. Ja laatu AL:ssä paljon pehmoisempi!

    Hyviä Pure Hue sävyjä ovat mielestäni Smokescreen (tumma harmaa), Adobe (persikka), Agate ja Jasper (v.vihr), Pewter (keskiharmaa), Dew (v.turkoosihtava)... Muutamista en ole pitänyt: 14k ja peacoat.

    Nuo kasvotuote samplet ovat todella reilut ja usein siirrän ne purkkiin, 1 USD luomivärisamplet ovat pienemmät mutta en ole saanut yhtään sampleakaan vielä loppuun :D Eli ei ne ihan pienet ole.

    ReplyDelete
  11. Mihin niitä hohteita on sitten tarkoitus käyttää? Noin värikkäitähän ei voi käyttää kuin esim toisen luomivärin päällä. Onneksi en ehtinyt tilata vielä, kun koko sarja kiinnosti. :D -SH-

    ReplyDelete
  12. Ihan naamaan mutta kevyesti :D Tosin riippuu sitten omasta ihonväristä mikä pelittää! Itse hankin persikan mutta voisin käyttää varmaan myös keltaista ja vihreää. Tuo värikkäät korjaavat ihonsävyä samalla :) Eniten varmaan käytän noita kulmaluulla, joten hohtavat luomivärit ovat arkena liikaa, joten laitan mattaa tai kasvoille tarkoitettuja hohteita. Myös huulilla nuo ovat nätit :) Ei mikään must have tuote kylläkään, kannattaa ehkä hankkia ensin 1 sävy ja katsoa mitä tykkää.

    Minulla on suosikkini Aromaleighin vihreä viimeistelypuuteri, You're a doll. Starbrighteissä on hieman silicaa niin itse hiukan välttelen, mutta ei ole ainoa ainesosa tuossa ja silican sopimattomuus on tosiaan harvinaista.

    ReplyDelete
  13. Mielenkiintoista.. ehkä sitä pinkkiä voisi kokeilla, kun se on kai perinteisin noista kaikista..?
    Mites on, korjaako tuo vihreä puuteri ihon punakkuutta? -SH-

    ReplyDelete
  14. Pinkki oli itseassa alkuun ainoa väri tuossa tuotteessa. Vihreä korjaa punakkuutta mutta tosiaan Starbright vihreää minulla ei olekaan. Olisin tuon pinkin ostanut mutta sitten tulikin jo persikka myyntiin ja se on ehkä iholleni se paras sävy :)

    ReplyDelete
  15. Hmmm...mikäköhän olis mulle paras sävy. Oon tosi vaalea punapohjainen ja käytän pinkkejä ja persikkaisia poskareita. Kuinka selkeästi se persikkuus erottuu? (Hyvä sanavalinta, eikö. No ei tuo ole yhtä paha kun se persepuhelin, joka sulla on :D)Onko se hohto lähinnä hohtoa ilman sävyä eikä esim hohda tosiaankaan minään sinisenä? Sinistähän sulla ei oo, mutta jos viitsit sitä persikkaa analysoida :) Mustahan tuli oikea maanvaiva ;D -SH-

    ReplyDelete
  16. Niin joo ja siitä Fionasta vieä. Onkohan se sellainen sävy, joka sopii varmasti viileälle vaalealle? Että uskaltaisi ottaa täysikokoisen vaikka kaupanpäällisenä. Onko kuinka monikäyttöinen? Sisänurkkaan, poskipäille, liikkuvalle luomelle, meikkivoiteen sekaan? -SH-

    ReplyDelete
  17. Persikka starbright on hyvin läpikuultava ja siinä pieniä hileitä, aika lämpimän sävyisiä ainakin tässä huonossa valaistuksessa. Ehkä sinulle mielummin pinkki?

    Uskoisin Fionan sopivan mutta kävikö se kuponkikoodiin? PureHuesta minulla ei viileitä vaaleita olekaan.

    ReplyDelete
  18. Nea,
    Love this. You look gorgeous, as always!!
    x Cheri

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "