Skip to main content

Lancome FataleMy friend Charming Nails wanted me to review Lancome Fatale mascara :) Fatale is quite close to my long time favorite L'Oreal Telescopic. As you can see from the picture, Fatale has larger brush and also shorter handle. My Fatale is green: "Emeraude Provokante".

When using this kind of comb brushes I have noticed that it better just to "comb" you lashes in a few long strokes. If you use it like regular brushes, you'll get clumps... a lot of clumps!

I like Fatale but I love Telescopic! I usually need lash comb when using Fatale, very rarely with Telescopic. Both Telescopic and Fatale are mascaras you probably love or hate :)

And here are the pictures of my makeup today. I got Orglamix foundation in Bamboo and I must say that I really like it. It reminds me of Alima... Very nice indeed! Bamboo is described as "medium/ golden" so maybe I'll try more neutral shade before ordering a full size. On the other hand, this didn't turn yellow on my skin like many other "golden" foundations.


Charming Nails kyselikin jo Lancome Fatale-arvostelun perään ;) Fatale on tosiaan hyvin lähellä L'Orealin Telescopicia, joka taas on pitkäaikainen suosikkimascarani. Kuten kuvasta näet, Fatalen harja on isompi ja varsi lyhyempi. Oma Fataleni on vihreä, sävy Emeraude provokante.

Yleensäkin tämän tapaisia kampamascaroita käytettäessä, on parempi "kammata ripset" pitkin suorin vedoin. Jos näitä käyttää kuin "tavallisia" ripsivärejä, seurauksena on pakkuja... PALJON paakkuja!


Pidän Fatalesta mutta suosikkini on Telescopic. Fatalen kanssa tarvitse ripsikampaa usein, Telescopicin en juurikaan. Näistä joko pitää tai ei pidä ollenkaan, luulisin :)


Ja tässä vielä kuvat päivän meikistä. Sain juuri Orglamixin pohjan sävyssä Bamboo ja täytyy myöntää, että pidän tästä kovasti. Lopuutuloskesta tule mieleeen Alima, oikein kiva pohja siis! Bamboon kuvaus on "medium/golden", joten ehkä testaan vielä aavistuksen neutraalimman sävyn ennen kuin tilaan täysikokoisen.
Toisaalta tämä ei päivän mittaan muuttunut keltaiseksi, kuten monet goldenit ihollani.

-Orglamix foundation "Bamboo"
-Meow Equilibrium powder
-Meow Firefly blush "Flicker"
-lipstick: I don't remember...

-GOSH primer
-Orglamix Eucalyptus (upper & lower lid) This is a lovely duocrome!
-Orglamix Brimstone (crease, lower lid) A must have! Perfect grey :)
-random white matte (brow bone)
-Indelible Carbon (eye liner)
-Fatale mascara, green

OMG, what a terrible eye brows! I had to get those done immediately after seeing this pic :D
Jestas, mitkä kulmakarvat! Heti tämän nähtyäni käväisin laittamassa kulmani kuntoon :D
Comments

 1. Lovely! Brimstone is one of the shadows I've been wanting to try from Orglamix.:)

  -L

  ReplyDelete
 2. Oi, kiitos kaunis :) Katoin you tubesta videon, jossa nainen laittaa kolmella eri puolella fatalea. Oletko sitä nähnyt? Levitätkö siis vain yhdellä kampaosalla ja that´s it? Se video taisi tulla ihan googlella ´lancome fatale´. -SH-

  ReplyDelete
 3. L: Brimstone is a must have, get it :D

  -SH- Ihan yhdellä puolella laitoin, Telescopissa joskus "pyöritän". Taitaa tämä olla uutuuttaan vielä niin märkäkin, tuo yksikin kampa tuntuu hyvin riittävän enemmän kuin hyvin :D. Täytyy kurkkia tuo video jossain vaiheessa!

  ReplyDelete
 4. Very pretty. I really love Orglamix Eucalyptus, the different color sparks in it look so vivid, brimstone too.

  ReplyDelete
 5. Thanks Lyndsey :) Eucalyptus is so pretty, I just need to find primer that neutralises my reddish lid color even better...

  ReplyDelete
 6. Mäkin sain omani ja tykkään, wow! Se video on oikeesti hyödyllinen, en olis muuten tajunnut, että siitä kampojen välistäkin voi levittää ripsaria ja sit vaan kampaa välillä. Luulin niitä piikkejäkin lyhyiksi, mutta nehän olikin vaan ripsarin peitossa. Laitoin vaan yhden kerroksen siitä kampojen välistä kun pelkäsi sotkevani, mutta täytyy vielä kokeilla runsaamminkin levittää sitä massaa, koska sitä tosiaan tulee. Ja tällainen ripsari lopetettu Suomesta, huh. Olisko ollu levitystekniikassa hakemista ja harja liian outo, kun ei oo kauppaansa tehnyt. -SH-

  ReplyDelete
 7. Saako muuten niitä Gothic lolitojen kirkkaita sävyjä tilattua Suomeen esim moonbright, skybright? Saako niitä valita ilmaiseksi sampleiksi tilaukseen? Nehän ovat kalliimpia kuin normisamplet. Kuinka usein noita hyviä esim 20 prossan aleja on? -SH-

  ReplyDelete
 8. Vain luomivärejä voi valita ilmaissampleiksi, hohteita siis ei. Muuten kyllä saa tänne tilattua :)

  En osaa sanoa kuinka usein noita aleja on... Ehkä kesän alusta noin 3. Tuolla sivuilla on myös coupons&codes kohta, jonka itsekin huomasin vastikään :D Alea ei saa mutta luomivärin, kun tilaus ylittää tietyn summa. Yli 40 USD ei kannata tilata kerralla, postikulut kun nousevat sen jälkeen melkoisesti.

  ReplyDelete
 9. Mä huomasin sen kuponkikohdan eilen, kun tutustuin sivuihin. Eikö ne moonbrightit jne ole nimenomaan luomivärejä? Nehän on vihreää, sinistä jne. Onko sulla mitään niistä?
  Hämäävää, kun osa sampleista on 1/4 ja osa 1/16. Kai se vaan kokeilemalla selviää, että minkäkokoisia ne loppujen lopuksi on, siis kuinka riittoisia käytännössä.
  Ajattelin käyttää hyväkseni ekakertalaisen alen, mutta mietityttää kannattaako tilata muita kuin aletuotteita jos kerran ale on joka viikko. Tuleehan niitä postareita tosin joka kerralle. Toisaalta tokaan tilauskeen vois perhosten lisäksi ottaa normihintaisia, jotta saisi kaupanpäällisen. Vielä ei vaan tiedä, mikä sävy olisi hyvä kaupanpäällinen. Suosituksia varmoista sävyistä, joita tulee taatusti usein käytettyä esim monikäyttöisyytensä vuoksi?
  Osaatko verrata Fionaa Macin Naked tai Vanilla piguun? -SH-

  ReplyDelete
 10. Ihan hohteita ovat :) Voi käyttää toki silmissäkin, ei sen puoleen.

  Nakedia minulla ei ole mutta Vanilla on todella paljon kultaisempi/oranssimpi kuin Fiona. Ja laatu AL:ssä paljon pehmoisempi!

  Hyviä Pure Hue sävyjä ovat mielestäni Smokescreen (tumma harmaa), Adobe (persikka), Agate ja Jasper (v.vihr), Pewter (keskiharmaa), Dew (v.turkoosihtava)... Muutamista en ole pitänyt: 14k ja peacoat.

  Nuo kasvotuote samplet ovat todella reilut ja usein siirrän ne purkkiin, 1 USD luomivärisamplet ovat pienemmät mutta en ole saanut yhtään sampleakaan vielä loppuun :D Eli ei ne ihan pienet ole.

  ReplyDelete
 11. Mihin niitä hohteita on sitten tarkoitus käyttää? Noin värikkäitähän ei voi käyttää kuin esim toisen luomivärin päällä. Onneksi en ehtinyt tilata vielä, kun koko sarja kiinnosti. :D -SH-

  ReplyDelete
 12. Ihan naamaan mutta kevyesti :D Tosin riippuu sitten omasta ihonväristä mikä pelittää! Itse hankin persikan mutta voisin käyttää varmaan myös keltaista ja vihreää. Tuo värikkäät korjaavat ihonsävyä samalla :) Eniten varmaan käytän noita kulmaluulla, joten hohtavat luomivärit ovat arkena liikaa, joten laitan mattaa tai kasvoille tarkoitettuja hohteita. Myös huulilla nuo ovat nätit :) Ei mikään must have tuote kylläkään, kannattaa ehkä hankkia ensin 1 sävy ja katsoa mitä tykkää.

  Minulla on suosikkini Aromaleighin vihreä viimeistelypuuteri, You're a doll. Starbrighteissä on hieman silicaa niin itse hiukan välttelen, mutta ei ole ainoa ainesosa tuossa ja silican sopimattomuus on tosiaan harvinaista.

  ReplyDelete
 13. Mielenkiintoista.. ehkä sitä pinkkiä voisi kokeilla, kun se on kai perinteisin noista kaikista..?
  Mites on, korjaako tuo vihreä puuteri ihon punakkuutta? -SH-

  ReplyDelete
 14. Pinkki oli itseassa alkuun ainoa väri tuossa tuotteessa. Vihreä korjaa punakkuutta mutta tosiaan Starbright vihreää minulla ei olekaan. Olisin tuon pinkin ostanut mutta sitten tulikin jo persikka myyntiin ja se on ehkä iholleni se paras sävy :)

  ReplyDelete
 15. Hmmm...mikäköhän olis mulle paras sävy. Oon tosi vaalea punapohjainen ja käytän pinkkejä ja persikkaisia poskareita. Kuinka selkeästi se persikkuus erottuu? (Hyvä sanavalinta, eikö. No ei tuo ole yhtä paha kun se persepuhelin, joka sulla on :D)Onko se hohto lähinnä hohtoa ilman sävyä eikä esim hohda tosiaankaan minään sinisenä? Sinistähän sulla ei oo, mutta jos viitsit sitä persikkaa analysoida :) Mustahan tuli oikea maanvaiva ;D -SH-

  ReplyDelete
 16. Niin joo ja siitä Fionasta vieä. Onkohan se sellainen sävy, joka sopii varmasti viileälle vaalealle? Että uskaltaisi ottaa täysikokoisen vaikka kaupanpäällisenä. Onko kuinka monikäyttöinen? Sisänurkkaan, poskipäille, liikkuvalle luomelle, meikkivoiteen sekaan? -SH-

  ReplyDelete
 17. Persikka starbright on hyvin läpikuultava ja siinä pieniä hileitä, aika lämpimän sävyisiä ainakin tässä huonossa valaistuksessa. Ehkä sinulle mielummin pinkki?

  Uskoisin Fionan sopivan mutta kävikö se kuponkikoodiin? PureHuesta minulla ei viileitä vaaleita olekaan.

  ReplyDelete
 18. Nea,
  Love this. You look gorgeous, as always!!
  x Cheri

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …