Skip to main content

Mavala Glitters

I saw a beautiful bottle of Turquoise/blue glittery nailpolish last week... Of course I had to get it ;D I'm not a big fan of glitter polishes and I was quite surprised when I tried this one from Mavala, because I really thought this would be more opaque. But I'm in fact more than happy, this is a lovely glittery top coat! I had to buy also the pink/purple one, the color was just so delicious :D


Näin niin kauniin turkoosin/sinisen glitterlakan Stokkan kassalla, että pakkohan se on ottaa mukaansa... En ole glitter-lakkojen suurin fani ja olin aika yllättynyt kun tätä kokeilin, ei todellakaan kovin peittävä (ks. swatch). Mutta lopulta totesinkin olevani enemmän kuin tyytyväinen: tämä on todella nätti värillisen lakan päällä! Oli sitten hankittava myös tuo pinkki/violetti, se oli vain niin herkullisen värinen :D

Mavala Glitter blue & Glitter purple


OPI Yoga-ta get this blue

OPI Yoga-ta get this blue (2 coats) & Mavala Glitter blue (1 coat)

Comments

 1. Nää on varmaan ihan uusia?
  Silloin jouluna (silloin jouluna, siis niinko viime jouluna) ostin punaisen, lilan, pinkin ja mustan, harmillista poistaa, muuten kivoja.

  Nämä sävyt on ihania!

  ReplyDelete
 2. Juu, uusi erä ainakin mutta värit saattavat olla kyllä samat. Tässä oli myös musta, punainen, v.pun. ja v.lila. Oliko tuossa mustassa muuten pohjaväriä ja oliko se miten peittävä?

  Glitterit ovat kyllä ihan järkkyjä poistaa... En jaksanut tänään edes vielä yrittää vaikka tekisi jo uutta lakkausta mieli ;D

  ReplyDelete
 3. On siinä mustassa pohjaväri ainakin muistaakseni, ei vaan peitä.

  ReplyDelete
 4. Kiitos mili, siltä se tosiaan vaikuttikin! Maltan siis mieleni ja olen tyytyväinen näihin kahteen ;D

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…