Skip to main content

Estee Lauder Sensuous perfume

My first parfume, Beautiful, was from Estee Lauder but I haven't used their perfumes since. Now I tried their newest perfume, Sensuous, and I'm in love :D It's warm, spicy, interesting & VERY lasting. At first, it's quite sweet but after that it's less sweet. This lovely scent will be mine on monday!Ensimmäinen hajuveteni oli Estee Lauderin Beautiful mutta sen jälkeen en ole muistaakseni firman hajuvesiä ostanutkaan. Uuteen Sensuous-tuoksuun ihastuin ihan välittömästi! Tämä on lämmin, mausteinen, kiinnostava ja ERITTÄIN kestävä. Ehkä jopa hieman maskullinen. Suihkautin kaupassa aamulla ranteeseen ja vielä nytkin tuoksu on selvä. Alkutuoksu on makeampi mutta sen jälkeen tuoksu muuttuu enemmänkin mausteiseksi ja pysyykin loppuajan aika muuttumattomana. Tämä ihanuus on minun maanantaina, jolloin tuhlaan Sokoksen ale-setelini siihen!

Here is description from Now Smell this:

"The resulting fragrance, which was developed by perfumer Annie Buzantian, features notes of ghost lily accord, magnolia, jasmine petals, molten woods, amber, sandalwood, black pepper, juicy mandarin pulp and honey. It starts out rich and syrupy and sweet — it is vaguely reminiscent of the spiced stewed fruits opening that characterizes so many Serge Lutens fragrances, albeit done here in a lighter, less exotic cast — and for a brief time I was puzzled as to why on earth they would launch such a thing in summer.

Sensuous calms rapidly, though, and the result, while not exactly sheer, is much lighter than you might expect from the opening. What you smell about 20 minutes in is for the most part what you’ll smell for the remainder of the experience (and the lasting power is excellent, so you’re going to smell it most of the day): it is very nearly linear."

Comments

  1. I love warm, spicy scents. I'm going to sample this one next time I'm at the mall.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…