Skip to main content

EOTD Orglamix Absinthe & Lagoon

I have to try my lovely Orglamix pigments before Aromaleigh Les Papillons arrives :D Today I decided to try Lagoon and Brimstone looks just great with it (well, it looks great with everything :D). When I applied these colors, I thought that I have to add Absinthe to the lower lid. I like this, what do you think? Have you ordered Orglamix piggies yet?

Ihanat Orgamix-pigmentit on testattava ennen kuin Aromaleighin perhoskokoelma saapuu :D Tänään vuorossa Lagoon ja Brimstone näytti vain niin hyvältä sen kanssa (Brimstone näyttää hyvältä oikeastaan kaiken kanssa :D). Kun olin laittanut Lagoonin ja Brimstonen, päätin laitaa alaluomelle Absinthea ja kivalta näyttikin :) Oletko jo testannut orglamixin pigmenttejä?


-Mschic primer
-TSS Kiss of creativity, old LE (tear duct area)
-Orglamix Lagoon (lid)
-Orglamix Brimstone (crease)
-Orglamix Absinthe (lower lid)
-MAC Fluidline blacktrack
-Dior Iconic mascara

Comments

 1. wonderful combo Nea! I have to ty something like this!

  ReplyDelete
 2. Thanks Nati :) And I need to try brown with blue!

  ReplyDelete
 3. KUOLA!

  Odotan vielä omaa tilaustani, ei malttais millään!

  ReplyDelete
 4. :D Onneksi Cheri postittaa nuo todella nopeasti!

  ReplyDelete
 5. I absolutely love these colors themselves, and also this combo on you. I will try an orglamix haul sooner or later.

  ReplyDelete
 6. Thanks Tally :)

  Orglamix pigments are really nice, you wouldn't be disappointed ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…