Skip to main content

Hi Fi Cosmetics review, swatches & EOTD



I got my order from HiFi cosmetics last week. Shipping was very fast (one week) and everything was nice & clean. The worst thing is this company is too many beutiful pigments: it was so hard to decide what to order ;) I have tried only 2 eyeshaows from this company yeat but at least in thoe colors quality was very good. Of course I always recommendend primer with pigments.

Samples are really generous and you can get 20 samples in 15 USD. You can't get wrong with that kind of a deal :D And don't forget September BOGO (buy one, get one free).

I got 2 full sizes too. I took "The Cyanide you drank" because of it's name and it is so pretty!





HiFi Cosmeticsin tilaus saapui viime viikolla. Toimitus oli nopea (1 viikko tilauksesta), samplet ovat todella reilut, paketti ja tuotteet olivat siistit. Pahinta tässä firmassa on liian monta ihanaa sävyä: liian vaikea valita mitä tilaa ;) Olen testannut vasta muutaman sävyn mutta laatu tuntuu niissä oikein hyvältä. Primeriä toki suosittelen mutta niin teen kaikkien mineraalien kanssa.

Firmalla on hyvä tarjous (erittäin reiluista) sampleista,
valitse 20 hintaan 15 USD. Tuolla tarjouskella ei oikein voi mennä vikaan :D Syyskuussa myös BOGO (osta yksi, toinen kaupan päälle) tarjous. Kansainväliset ostajat voivat kysyä toimituskuluja Veronicalta, hän tekee sitten oman listauksen tuotteista jotka haluat ostaa sekä postikulut. Eivät olleet pahat, tälle tilaukselle noin 3 USD.

Sain myös 2 täysikokoista luomiväriä. The Cyanide you drank-sävyn valitsin nimen perusteella ja se on aivan upea sävy!





And finally a quick EOTD with HiFi shadows. I grabbed a few "safe colors" because I had only 10 minutes to do my makeup. It's possible but not nice!

Ja lopuksi pikainen meikki HiFi luomiväreillä. Nappasin äkkiä muutaman turvallisen sävyn, sillä oli taas melkein myöhässä ja aikaa meikkiin jäi 10 minuuttia. Onhan tuo vielä ihan mahdollista mutta ei tosiaan hauskaa!

-Mschic primer
-HiFi The cyanide you drank (lid, tearduct are)
-HiFi Midnight runner (crease)
-HiFi Tell me lies (browbone)
-black gel liner

Comments

  1. Oh no, Nea! Now I want MORE! The Cyanide You Drank is by far one of my favorites....Every time I use Hi Fi I'm sort of shocked that I like it so much :D

    ReplyDelete
  2. Sorry ;)

    These are so pretty! And I love the funny names too.

    ReplyDelete
  3. Mua kiinnostaisi kauheesti kokeilla noita mineraaliluomivärejä ja rekisteröidyinkin tuonne etsyyn. En vaan yhtään tiedä mistä kananttaisi aloittaa... Mistähän saan valittua vaikkapa tähän http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=31710677 ne viisi sävyä? Riittääkö samplepussukoista useampaankin testailuun? Valikoimaa on niin paljon, että pää on ihan pyörällä :D

    ReplyDelete
  4. Ostaessasi tuotteet lomakkeeseen tulee kohta "viesti myyjälle" tai jotain sinnepäin ja siihen vain aina laitan nuo sävyt.

    Ihan hyvin riittää moneen testailuun, esim nuo Allure by Jenit olivat ihan reiluja sampleja! Itse jopa nykyään tykkään samplepusseista, alkuun ne tuntuvat hieman hankalilta. Testailin juuri muutamaa sävyä ja pidin kyllä. Parempaa raporttia saan aikaan tosin vasta reissun jälkeen :) Nyt kokemukset ovat tosiaan yhden pikatestailun varassa.

    Etsystä löytyy monelaista tallaajaa, huonojakin kokemuksia monilta löytyy. Itse olen nyt testannut HiFi cosmeticsin, Allure by jenin ja Orglamixin. En tuolta nyt ominpäin mitään haekaan, odotan kaverien suositteluja ensin ;) Kannattaa lueskella jokaisen shopin omat ehdot etukäteen, ettei tule ylläreitä.

    ReplyDelete
  5. Aivan aivan, nyt tajusinkin tuon samplesysteemin. Sävyjä siis ei luetella erikseen, vaan ne saa valita kaikista tarjolla olevista. Tuossa ko. tapauksessa siis.

    Ajattelinkin näitä blogissasi vilahtaneita myyjiä kokeilla, kun näyttää että sieltä tulee luotetavasti tuotteet tänne korpeen asti :)

    ReplyDelete
  6. Juu, voi valita itse :) Näistä pikkufirmoista eivät suinkaan kaikki korvaa kadonneita paketteja mutta toisaalta aika halpojahan nämä samplet ovat. Otin Jeniltä testiin mm. tuon 5 luomiväriä ja onnistuin tilaamaan aika mattaisia sävyjä. Eivät ehkä ihan mieleeni (pidän hohtavammista) mutta meikkipohja ja poskipunat tuntuivat todella kivoilta. Alan päästä myös "sinisen" huulipunani makuun ;) Muutenkin nuo huulipunat vaikuttavat todella kivan laatuisilta.

    ReplyDelete
  7. Huh, sain eilen Jeniltä tilauksen tehtyä pienen maksusodan jälkeen :D Miullahan ei siis ole luottokorttia tai paypal-tiliä... Yritin valita myös hohtavia värejä, näin syksyisin kun tulee himo kaikkeen dramaattiseen. Ei tosiaan turhan kalliita nuo täydet pakkauksetkaan. Kiitos vain näistä etsy-merkinnöistä, olis multa jäänyt löytämättä! :)

    ReplyDelete
  8. Katjamaria: Toivottavasti löytyy mieluisia tuotteita :) Itsekin tilaan täysikokoisia, kunhan testattua kunnolla saan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "