Skip to main content

Oops, I've been shopping...

Oh dear, it feels like Christmas! First I got my OCNailart order, it took only 7 days to arrive. Now I can start playing with Konad ;)

Ou nou, tuntuu jo ihan joululta! Ensinnäkin sain Konad-pakettini OCNailartista, saapumisessa kesti vain 7 päivää. Nyt voi Konad-leikit alkaa ;)


Stamp& Scraper, image plate holder, Konad special nail polish in black, black pearl, silver & purple, Plates m64, m63 & m25.
_____________________________________________

Then I went to the Body Shop and bought "some" of the old favorites...

Ja sitten tieni kävi Body Shopiin ja shoppailin vähän vanhoja suosikkeja...


banana shampoo, banana conditioner, green apple shower gel, dewberry shower gel & Passion fruit cleansing gel

Banana shampoo inci:


Banana conditioner inci:


Green apple shower gel inci:


dewberry shower gel inci:


Passion fruit cleansing gel inci:


_______________________________________________

The last but not the least... My Aromaleigh haul with lovely butterfly collection & other samples :D

Ja viimeinen mutta ei vähäisin: Aromaleighin tilaus lennähti postiluukusta tuoden ihanaiset perhoset (Les papillons-kokoelma) mukanaan. Niin ja "vähän" muitakin sampleja ;)Comments

 1. Kauhistaako sinua koskaan kuinka paljon omistat luomivärejä tai sampleja? :)

  ReplyDelete
 2. I'm waiting for Les Papillions (totally butchered the spelling of that) to go on sale so I can get the sample collection!

  I can't wait for you to do some looks with them, they are so beautiful!

  ReplyDelete
 3. Välillä :D Mutta toisaalta, voisihan sitä harrastaa jotain kalliimpaakin. LOL Ja nämähän säilyvät noin suunnileen ikuisesti. Täysikokoisia en enää käytännössä katsoen osta koskaan, ihan turhaa.

  LisaKate: These babies are just adorable ;)

  ReplyDelete
 4. Jeij! :D Äkkiä konadkuvia blogiin :) Oon kateellinen sulle tuosta hopeasta konadlakasta! :D Mulla ei ole sitä (vielä) ja se on suuri puute se!

  ReplyDelete
 5. I'm interested in the stamper. You must show a style sometime.

  The apple gel sounds amazing. I love apple scented products.

  ReplyDelete
 6. Oi tuo banana shampoo (ja hoitis) oli aikoinaan yksi suosikeistani. INCIkin on yllättävän hyvä, pitäisköhän ostaa ;)? En tiennytkään että noita myydään yhä!

  ReplyDelete
 7. Pitää ;) Vielä ei ole varmaa tietoa jääkö vakivalikoimaan. Toivottavasti!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…