Skip to main content

Oops, I've been shopping...

Oh dear, it feels like Christmas! First I got my OCNailart order, it took only 7 days to arrive. Now I can start playing with Konad ;)

Ou nou, tuntuu jo ihan joululta! Ensinnäkin sain Konad-pakettini OCNailartista, saapumisessa kesti vain 7 päivää. Nyt voi Konad-leikit alkaa ;)


Stamp& Scraper, image plate holder, Konad special nail polish in black, black pearl, silver & purple, Plates m64, m63 & m25.
_____________________________________________

Then I went to the Body Shop and bought "some" of the old favorites...

Ja sitten tieni kävi Body Shopiin ja shoppailin vähän vanhoja suosikkeja...


banana shampoo, banana conditioner, green apple shower gel, dewberry shower gel & Passion fruit cleansing gel

Banana shampoo inci:


Banana conditioner inci:


Green apple shower gel inci:


dewberry shower gel inci:


Passion fruit cleansing gel inci:


_______________________________________________

The last but not the least... My Aromaleigh haul with lovely butterfly collection & other samples :D

Ja viimeinen mutta ei vähäisin: Aromaleighin tilaus lennähti postiluukusta tuoden ihanaiset perhoset (Les papillons-kokoelma) mukanaan. Niin ja "vähän" muitakin sampleja ;)Comments

 1. Kauhistaako sinua koskaan kuinka paljon omistat luomivärejä tai sampleja? :)

  ReplyDelete
 2. I'm waiting for Les Papillions (totally butchered the spelling of that) to go on sale so I can get the sample collection!

  I can't wait for you to do some looks with them, they are so beautiful!

  ReplyDelete
 3. Välillä :D Mutta toisaalta, voisihan sitä harrastaa jotain kalliimpaakin. LOL Ja nämähän säilyvät noin suunnileen ikuisesti. Täysikokoisia en enää käytännössä katsoen osta koskaan, ihan turhaa.

  LisaKate: These babies are just adorable ;)

  ReplyDelete
 4. Jeij! :D Äkkiä konadkuvia blogiin :) Oon kateellinen sulle tuosta hopeasta konadlakasta! :D Mulla ei ole sitä (vielä) ja se on suuri puute se!

  ReplyDelete
 5. I'm interested in the stamper. You must show a style sometime.

  The apple gel sounds amazing. I love apple scented products.

  ReplyDelete
 6. Oi tuo banana shampoo (ja hoitis) oli aikoinaan yksi suosikeistani. INCIkin on yllättävän hyvä, pitäisköhän ostaa ;)? En tiennytkään että noita myydään yhä!

  ReplyDelete
 7. Pitää ;) Vielä ei ole varmaa tietoa jääkö vakivalikoimaan. Toivottavasti!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …