Skip to main content

Butterflies & AngelsI love butterflies! If I ever see children's clothes with butterflies, I always buy those for my lovely Mini. Just imagine what happened when saw this in local jewelry shop:
Olen ihan hulluna perhosiin ja haalin Minillekin kaikki mahdolliset perhosvaatteet yms. Voitte siis vain kuvitella, kun törmäsin korukaupassa tähän:This Spinning Jewelry is very nice collection of rings, you can create your own combo and the price was very reasonable too! After buying that one, I had to put a Konad butterfly to my ring finger too, of course. I used Color Cub's Wild at heart, m25 plate & black Konad nail polish. Silver rings are from SpinningJewelry and the golden one is my wedding ring.
Kyseessä on Spinning Jewelry: kokoelma sormuksia, joita voi yhdistellä vapaasti. Hopeisia oli ihan varastossa mutta kultaiset pitää tilata, näin ainakin tässä Timanttiset-liikkeessä. Hintaa näillä oli 19€ (kapeat) ja 29€ (leveämmät). Pitihän minun toki saada sormuksen seuraksi perhoskynnetkin :) Käytin Color Clubin Wild at Heart-lakkaa, m25 Konad-laattaa sekä mustaa Konad-lakkaa. Hopeiset sormukseni ovat siis tätä Spinning-sarjaa ja kultainen vihkisormukseni.And the to Angel part: Unfortunately Aromaleigh "Angels" eyeshadows didn't sell very well and those are discontinued on 6th of February (read more from here). Very sad but you still have time to buy these lovelies! You can find my FOTD and swatches from here (Anastasia EOTD), here (Absinthe rock EOTD) and here (Swatch). My favorites so far are Absinthe rock. Ethereal Angel & Anastasia. When I ordered those, only part of the collection was available for purchase, so I have to buy some more now :) You can see today's makeup below, I used Ethereal Angel & Everlasting.
Ja sitten enkeleihin: Valitettavatsi Aromaleighin Angel-pigmentit eivät myyneet kovinkaan hyvin ja ne poistuvat lopullisesti 6.2. Ei kiva mutta onneksi tässä on vielä aikaa ostaa näitä kaunokaisia! Yllä on linkkejä niin asiasta kertovaan postaukseen Miss K:n blogissa, meikkejäni näillä sekä swatchini. Suosikkini näsitä ovat Ethereal Angel, Absinthe rock ja Anastasia. kaikkia sävyjä ei näitä tilatessani ollut saatavilla mutta asia pitää toki korjata ennen kuin poistuvat myynnistä. Alla vielä meikkini Etheral Angelin ja Everlastingin kera.


-Detrivore primer
-AL Ethereal Angel, Angels LE
-AL Everlasting, Angels LE
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

Have you tried Angels yet? Have you any favorites? Do you love butterflies as much as I do?
Oletko jo kokeillut Angels-pigmenttejä jo? Suosikkeja? Vai oletko kenties hulluna perhosiin, kuten minä? :D

Comments

 1. I love everything! Ring, nails, makeup, all gorgeous :)

  ReplyDelete
 2. What a beautiful ring! Love the nails and the eye make-up too!

  ReplyDelete
 3. Your nails are adorable. And I love the shimmery shadow :)

  ReplyDelete
 4. Tuo sormus on aivan ihana :) Voisin kuvitella omaankin sormeen!
  Ja kylläpä Wild at heart näyttää sun kynsissä hyvältä... Mullakin on se lakka vaan oonkohan edes kertaakaan sitä käyttänyt :P No nyt täytyy kyllä ottaa ja testata näyttäisikö mullakin yhtä hyvältä!

  ReplyDelete
 5. I like the glitter in the nailpolish, that is gorgeous :)

  ReplyDelete
 6. Very pretty ring and your fingernails are so pretty...I did buy 3 full sizes yesterda of the Angels...

  ReplyDelete
 7. The nails are beautiful and that ring is adorable and your eyes always look beautiful!

  ReplyDelete
 8. Gorgeous! I am a huge fan of butterflies. My friends even make fun of me sometimes. :) I have silver earrings, pendants and a scarf with these beautiful creatures. Another obsession of mine - "lucky clover"/shamrock and keys! :)

  PS I really hope I can still find "500 Butterflies from around the world" book from Suomalainen kirjakauppa. So who is obsessed now? lol

  ReplyDelete
 9. I love the polish and the new ring! I just bought a few samples of the angels shadows last night, I wish I had chosen ethereal angel... it looks beautiful on you!

  ReplyDelete
 10. Thank you all :D

  Nea

  P.S. HeavenNRJ: You won! LOL

  ReplyDelete
 11. I'm so sad about aromaleigh angels. I love a lot of the colours but i can't afford to get any at the moment :(

  ReplyDelete
 12. Lillian Funny Face:
  So true. I think I have to pass this collection too :( I really want Phaedra & some others but international shipping is too high for a few pigments...

  ReplyDelete
 13. The ring looks absolutely sweet! Nice touch with the added butterfly there. Looks great against the purple holo. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…