Skip to main content

[NOTD] Color Club Wild at Heart

I just noticed that I have 270 readers :-O That's a lot! Thank you all! I was so happy when I got my frst 10 readers :) But you know me and my love for GIVEAWAYS... So there will be a new one when there is 300 readers, of course! Prize is Depend nail polishes & TKB micas, and 3 winner perhaps.

OMG, this Color Club's Wild at Heart gorgeous! I'm almost speechless... This purple holo was nearly opaque after one coat but I used two for the picture. I love this one :D

Voi apua, mikä kaunotar! Color Clubin Wild at Heart on upea... Tämä violetti holo-lakka oli vielä helppo levittää ja oli lähes täysin peittävä jo yhden kerroksen jälkeen, käytin kuitenkin kaksi. Yksi suosikeistani :DThanks for looking & commenting :D

Comments

 1. I keep falling in love with this polish and I keep forgetting to add it to my cart when I'm ordering.
  Perfect purple holo. <3

  ReplyDelete
 2. yep, this is coming home with me...it is stunning!

  ReplyDelete
 3. Wow 270, congrats!

  I think this is one of THE prettiest purples out there, it def. beats CG LOL!

  ReplyDelete
 4. Wild at heart is one of my favorite holo's! It look gorgeous on you!

  ReplyDelete
 5. Minäkin olen tuon onnellinen omistaja...<3

  ReplyDelete
 6. Tiina:
  En tosiaan näin upeaksi lakkaa epäillyt :D

  Kirsten:
  I added this just fill my cart (shipping would have been the same anyway), this is surprisingly nice!

  Yardsticks 4 Lunatics:
  Good decision ;D

  Michèle:
  Thank you :D

  Evil Angel:
  Thanks! We do love holo's :D

  ReplyDelete
 7. Ooh, upea väri! Jos ei olis 2 lakkatilausta jo valmiiksi kotimatkalla niin tää tilais ton heti :D Nyt kun vihdoin on kunnon syvä violetti holo niin eikö CC voisi tehdä sen sinisenkin??

  ReplyDelete
 8. Keijukainen:
  Heh, tiedän tunteen :D Kyllä vähän jo nolotti, kun oli monta lakkatilausta matkalla. *heh* Tosin aika pitkään näissä lakkojen nettitilauksissa lakkoilinkin. Vähän tasoittaa ;) Ja kannatan sinistä, ehdottomasti!

  ReplyDelete
 9. Tämä on nätti lakka kynsissäsi, tykkään itsekin :)

  ReplyDelete
 10. Congratulations on all your followers!!
  That's stunning, i just LOVE hologram nails.

  ReplyDelete
 11. Charming:
  olenkin tainnut sitä kuvissasi ihailla :D

  Lillian Funny Face:
  Thank you :) I love it too. I just love holograms!

  ReplyDelete
 12. Ooh, lovely purple holo! I love purples and this being holo makes it even more stunning! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…