Skip to main content

[NOTD] Color Club Wild at Heart

I just noticed that I have 270 readers :-O That's a lot! Thank you all! I was so happy when I got my frst 10 readers :) But you know me and my love for GIVEAWAYS... So there will be a new one when there is 300 readers, of course! Prize is Depend nail polishes & TKB micas, and 3 winner perhaps.

OMG, this Color Club's Wild at Heart gorgeous! I'm almost speechless... This purple holo was nearly opaque after one coat but I used two for the picture. I love this one :D

Voi apua, mikä kaunotar! Color Clubin Wild at Heart on upea... Tämä violetti holo-lakka oli vielä helppo levittää ja oli lähes täysin peittävä jo yhden kerroksen jälkeen, käytin kuitenkin kaksi. Yksi suosikeistani :DThanks for looking & commenting :D

Comments

 1. I keep falling in love with this polish and I keep forgetting to add it to my cart when I'm ordering.
  Perfect purple holo. <3

  ReplyDelete
 2. yep, this is coming home with me...it is stunning!

  ReplyDelete
 3. Wow 270, congrats!

  I think this is one of THE prettiest purples out there, it def. beats CG LOL!

  ReplyDelete
 4. Wild at heart is one of my favorite holo's! It look gorgeous on you!

  ReplyDelete
 5. Minäkin olen tuon onnellinen omistaja...<3

  ReplyDelete
 6. Tiina:
  En tosiaan näin upeaksi lakkaa epäillyt :D

  Kirsten:
  I added this just fill my cart (shipping would have been the same anyway), this is surprisingly nice!

  Yardsticks 4 Lunatics:
  Good decision ;D

  Michèle:
  Thank you :D

  Evil Angel:
  Thanks! We do love holo's :D

  ReplyDelete
 7. Ooh, upea väri! Jos ei olis 2 lakkatilausta jo valmiiksi kotimatkalla niin tää tilais ton heti :D Nyt kun vihdoin on kunnon syvä violetti holo niin eikö CC voisi tehdä sen sinisenkin??

  ReplyDelete
 8. Keijukainen:
  Heh, tiedän tunteen :D Kyllä vähän jo nolotti, kun oli monta lakkatilausta matkalla. *heh* Tosin aika pitkään näissä lakkojen nettitilauksissa lakkoilinkin. Vähän tasoittaa ;) Ja kannatan sinistä, ehdottomasti!

  ReplyDelete
 9. Tämä on nätti lakka kynsissäsi, tykkään itsekin :)

  ReplyDelete
 10. Congratulations on all your followers!!
  That's stunning, i just LOVE hologram nails.

  ReplyDelete
 11. Charming:
  olenkin tainnut sitä kuvissasi ihailla :D

  Lillian Funny Face:
  Thank you :) I love it too. I just love holograms!

  ReplyDelete
 12. Ooh, lovely purple holo! I love purples and this being holo makes it even more stunning! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…