Skip to main content

[NOTD] Nfu Oh 125

Well, you know how much I love chartreuse ;) I finally found olive-chartreuse nail polish that I really love: Nfu Oh 125. The bottle is also SO pretty. I used 3 coats.
Taidatte jo tietääkin, että kellanvihreä on lempivärejäni ;) Ja vihdoin löysin täydellisen oliivi-kellanvihreän kynsilakan: Nfu Oh 125:n. Pullokin on NIIN kaunis. Käytin 3 kerrosta lakkaa
Oh, I think I'm in love... :D


(OMG, my hands/cuticles are SO dry..)


Here are all of my new babies!
Ja tässä kaikki uudet vauvani! ;)Nfu 37 (why I bought this one? Definitely not "me"!), gorgeous holos Nfu 65 and 66, Nfu 125 & Flower oil (vanilla).
Nfu 37 (mitäköhän päässäni liikkui, kun tämän otin? Ei sitten yhtään värini!), upeat hologrammilakat 65 ja 66, Nfu 125 & flower oil (vanilla) kynsinauhoille.


What is your favorite green nail polish from any brand?
Mikä muuten on suosikkivihreäsi miltä tahansa lakkamerkiltä?

Comments

 1. That is gorgeous! i Need to deff try some Nfu-Oh's soon!

  ReplyDelete
 2. I love olive green as a color but it unfornately it enhance all the pink of my skin and makes me look almost red. I had Bourjois "Vert Gothique" when I was a teenager and although it was beautiful, it was looking wrong on me. But I do appreciate the color on other people and on your this green is just gorgeous. It looks so rich!

  ReplyDelete
 3. I love the second and third one! They look like they'd be gooorgeous! :D

  ReplyDelete
 4. I like it! But still - I can't wait to see those holos on your nails. =)

  ReplyDelete
 5. I love this one but can't wait to try those holos asap :D

  ReplyDelete
 6. Thats such a gorgeous color on you!! Now I have to find where I can buy these polishes in the US.

  ReplyDelete
 7. Such awesome nailpolishes Nfu-Oh!!!!!! Nice color.

  ReplyDelete
 8. I love Nfu Oh! #125 looks great on you! :-)

  ReplyDelete
 9. wow, love that color!!!! I love green, too. I don't think I could pull it off, though :(

  ReplyDelete
 10. It's a gorgeous color and yay for the holo's!

  ReplyDelete
 11. Onpa ihana lakka! En ole itse vielä saanut tilattua noita, mutta se tapahtunee pian. :) Opal-sarjan lakat huutavat nimeäni öisin.

  ReplyDelete
 12. Ei luoja miten ihanan värinen....

  ReplyDelete
 13. Thanks ladies! I think I have to try those pretty holo's right now :D

  Nekku: Opalit kutsuvat minuakin. *heh*

  MissTat:
  I think olive/chartreuse is not the easiest color...

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…