Skip to main content

Your favorite Nfu Oh-polishes?/ Nfu Oh-lakkoja saa Suomesta!

We FINALLY can buy Nfu Oh polishes from Finland :D Yay! I haven't ordered yet, because I still have difficulties to choose what to take... So if you have favorites you think I could like, please tell me! I love "unusual" colors, like green, blue, black, purple hologram, glitter... Not red, oranges or pink (but I could buy one glittery/princessy pink for my lovely Mini ;). I added some pictures too, unfortunately colors are not very accurate this time, sorry!

This Company, Näytä Kyntesi, sends also to other countries! Just contact via email: info@entitybeauty.fi
. Shipping from Finland can be VERY expensive though...

Ihanaa, nyt näitä Nfu Oh-herkkuja saa Suomesta! Voi tätä onnenpäivää, on meinaan lakkafriikki iloinen :D.


Myyjä on
Näytä Kyntesi (löytyy verkkokauppa sekä kynsisalonki Tampereelta) ja asiakaspalvelu on ollut ihan mahtavaa. En ole vielä tilannut, tilaan takuulla heti kun saan päätettyä mitä mitä kaikkea tilaan. Otan siis mieluusti Nfu Oh-suositteluja vastaan :D Vähän erikoisemmista sävyistä tykkään (musta, sininen, vihreä, harmaa, lila, hologrammi, hippu...) ja jätän oranssit, punaiset ja pinkit muille. Tosin Minille voisin yhden rinsessa-pinkin kyllä hankkia :) Lisäsin alle kuviakin, valitettavasti eivät ihan oikeaa sävyä vastaa (älä siis osta vain näiden perusteella vaan katsoa sävyn kuvauksia muualtakin!).
I hate when blogger rotates pictures by itself >:/

Comments

 1. Moikka,

  millaset toimituskulut tuossa verkkokaupassa on? En löytänyt sivuilta.

  ReplyDelete
 2. Oh, wow. I want some NfuOhs so bad. The flakies look amazing. I say go for those!

  ReplyDelete
 3. That's great!!!I love flakies, but don't own any of these polishes up till now.And the prices are better than on other eu sites. Do they ship internationally too??

  ReplyDelete
 4. Emma:
  En ole varma (jos Charming luet, niin kerrotko :). Epäilisin, että paketin verran. Tilaan heti, kun saan vastauksen juuri lähettämääni viestiin ja voi kertoa sitten kulut.

  Mighty Lambchop:
  Yes, flakies for me please :D

  KONADomania:
  Finnish postal rates are just terrible :( But I can ask!

  ReplyDelete
 5. You *need* to get #51 and one of the holos. I think the silver one looks best...#61.

  ReplyDelete
 6. All the holos are amazing. Extremely holographic. Love them! I also really like the flakies. Very unique.

  #103 is SO gorgeous IMO. It just glows.

  I just picked up a couple of the glitters recently, but I haven't tried them out yet.

  ReplyDelete
 7. The colours are nice, i love the teal ones. I can't remember i saw so gorgeous teal ones before.
  I have to look if i can buy it from germany too.

  ReplyDelete
 8. nihrida:
  Thanks! *adds to the shopping list* :D

  Pixie:
  Can't resist those holos and flakies :D

  Nekku:
  JEEEE!

  graphology:
  I hope you find these from Germany too! From eBay at least...

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 10. 45, 52, 60, 125 are my favorites ;)

  ReplyDelete
 11. I'll get 65, 66, 37 & 125 first and opals are coming to that shop in February <3

  Emma: Postikulut Suomeen 6.70€.

  ReplyDelete
 12. Huom: Hinnat tuolla ovat verottomat mutta edulliset toki silti :)

  And they do send internationally! I added the email address to my post. Shipping from Finland can be VERY expensive... But you can ask what it costs to your country! Customer service is very good :)

  ReplyDelete
 13. Postarit muistaakseni 1-2 lakkaa/4,25e, 3- ylöspäin 6,70e, luulen että toimittavat pakettina 8,50e jos lakkoja on enemmän kuin 7. Nämä on omien postikokemusten mukaan :)

  ReplyDelete
 14. Kiitos, charming! Eli aika tavalla kulujen (ja painon) mukaan menevät. Kyllä minä "vähän" sinua syytän taas tästä Nfu-kuumeestakin ;D

  ReplyDelete
 15. Hi Nea, I don't own any of that brand:(, (yet) ^_^.

  I think the Tiffany color look alike is pretty, the Nfu Oh 394, is a must have color.;)

  ReplyDelete
 16. Just a little bit of a warning about the Finnish post. I have a fried who lives in Finland. She has tried to send me nail polish... 3 time, I think. Everytime; the "post police" have stopped the packages going out of Helsinki airport :( and sent it back to her. I think they take sending nail polish very seriously in Helsinki :/

  ReplyDelete
 17. Thank you for telling where to get Nfu oh!
  I've been desperate to get #51...it's a must have!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja. Seuraan seuraajia :)

Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan, on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen!Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl.

HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei huono sekään. Pull…