Skip to main content

Giveaway sneak peek & Fyrinnae haul

There will be 300 readers giveaway, when my blog reaches 300 readers but in the meanwhile, here is a littele sneak peek at one of the prizes...
Lupasin 300 lukijan arvonnan, sitten joskus kun siihen päästään :) Tässä pieni alkupala palkinnoista...The opened on is my own, you will of course get that sealed one :) This is Isadora's palette called Delirious. The normal price of this palette is 22€ but I noticed this on sale and had to get for the giveaway! If the winner use only minerals, the other choice for 1st prize winner is a samples set of TKB trading micas. The other prizes will be nail polishes, hopefully from Depend's spring collection. Details coming later! Hope you like this prize :)
Avattu paletti on omani, sinä toki saat tuon sinetöidyn :) Kyseessä on siis Isadoran Delirious paletti. Normaalihintahan tällä on 22€ mutta nyt alen loppurysäyksestä lähti mukaani edullisesti ;) Jos 1. palkinnon voittaja käyttää esim. vain mineraaleja, voi hän valita vaihtoehtoisesti myös TKB Tradingin micaa samplesetillisen itselleen. Muut voittajat saavat Depend-lakkoja, toivottavasti kevätkokoelmasta. Lisätietoja tulossa myöhemmin :)

I also ot my Fyrinnae order today, I try to swatch these very soon!
Sain myös Fyrinnae-tilaukseni tänään, ihania! Yritän swatchata nopeasti.Aww...

Comments

 1. Yay, I'll be watching for swatches!

  ReplyDelete
 2. Griffonrider and Robot Takeover look to be my faves, cant wait to see them swatched! :)

  ReplyDelete
 3. On tuo paletti kyllä ihana :) Ja upea tilaus!

  ReplyDelete
 4. graphology:
  It is :D

  Sagu:
  Mitä kaikkea sinulle tuli? :D Pitää tilata seuraavaksi PELKKIÄ vaaleita sävyjä, muuten en anna itselleni ostolupaa. LOL

  ReplyDelete
 5. How was your pizza? lol

  Great haul! I haven't had much luck with Fyrinnae's lip lustres but those look really nice.

  20+ beautification and delvian look nice.

  ReplyDelete
 6. great giveaway!! I can't wait til you reach 300 :)

  ReplyDelete
 7. That is a really nice palette. I love the colors in it...

  ReplyDelete
 8. The palette looks quite pretty :) I also got my Fyrinnae order today! Delvian was my free sample :) I'm so looking forward to the swatches, especially the lip lustres.

  ReplyDelete
 9. Thank you ladies :D
  I'm just uploading Fyrinnae swatches!

  LT:
  Pizza was good, I just ate too much :D

  ReplyDelete
 10. They look promising! Can't wait for the swatches, will check back soon :-D

  ReplyDelete
 11. You're getting close! Pretty palette too. Must go check out the swatches...

  ReplyDelete
 12. Yay, you're almost at 300!! That palette certainly has gorgeous colours!

  ReplyDelete
 13. Witoxicity:
  It's 299 readers :D

  The cooking Ninja:
  It's lovely :)

  I'll post a swatch of Delirious soon (I'll take pictures today :D).

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…