Tuesday, January 5, 2010

Some products I've bought recently...

I just wanted to share some new nice products I've found :)First is my new favorite, Eucerin Gentle Cleansing gel. My sensitive skin loves this cleanser! Consistency is thick, clear gel. It's unscented (yay!), oil free and transforms to a rich foam in your hands. It cleanses very well but leaves skin so soft.

inci: Aqua, Glycerin , Sodium Laureth Sulfate, Sodium carbomer, Sodium methyl Cococyl Taurate, PEG-7 Glyceryl, Cocoate, Decyl Glucoside, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Benzophenone-4

Ensin uusin kasvojenpesuainesuosikkini, oi että iho tykkää! Tämä on läpinäkyvä geeli ja koostumus on tosi paksu. Geeli vaahdotetaan käsissä ja syntynyt pehmoinen vaahto levitetään kasvoille ja huuhdellaan sitten pois. Tuote on tuoksuton (jee!) sekä öljytön. Puhdistaa ihon hyvin mutta jättää sen todella pehmoiseksi. Hinta oli jotain 12€ kieppeillä, jos en ihan väärin muista, ja löytyy apteekeista.


The second one is mud wrap from Dead Sea cosmetics. I'm not sure where these are sold in other countries. This is really a plastic bag full of MUD :D It smells and looks like... well... mud. My dauhter's opinion: disgusting! It really looks terrible ja smells terrible but my skin feels so soft after using this! It's for body, I once tried it on my face too but it didn't feel good (if your skin is not very sensitive, it might work very well).

Toinen on vartalon mutakääre :D Ostin tämän sellaisesta kuolleen meren kosmetiikkaa myyvästä paikasta, josta ei oikein tunnu ohi pääsevänkään ;) Hinta oli 10€ ja käytössä jo toinen pussi. Pussi on siis täynnä mutaa. *heh* Haisee kammolle ja näyttää järkylle mutta kylläpä iho tykkää! Kokeilin kasvoillekin kerran mutta kutitti kamalasti, vähemmän herkällä iholla toimii varmaan oikein hyvin. Pussi on toki pakkausmuotona aika kamala mutta toisaalta en viitsisi tästä tuplahintaa maksaa, vaikka silloin nätin purkin ehkä saisikin!


Third one is my "old" favorite... And it is in my "best of 2009" list. I was so sad this morning, when my sample looked like that:

Kolmas tuote onkin "vanha" suosikkini... Olin niin surkeana aamulla kun samplepurkki näytti tältä:
But I was very glad when I found this little package from purely Cosmetics from my mail box:

Ja voi että olin iloinen, kun löysin tämä Purely paketin postilaatikosta:


I really love Purely primer for dry skin! Sample was a really geneous one, I've used it daily since I got it in the beginning of November :)

Purelyn primer on tosiaan sopinut minulle todella hyvin! Samplepurkki oli reilu, olen käyttänyt sitä päivittäin siitä saakka, kun purkin marraskuun alkupuolella sain.

4 comments:

 1. Eucerinin kuivan ihon kosteusvoide pelasti naamani viime talvena, mutta ainakaan meidän lähiapteekista en löytänyt sitä nyt, vaikka kaikkea muuta Eucerinia olikin :/

  Purely on kyllä alkanut kiinnostaa, kun se Diamond Perfect Finish on kuulemma niin hyvä!

  ReplyDelete
 2. Sagu:
  Ihan mielettömän hyvältä näytti se timanttipuuteri mutta pahaa pelkään, että ihoni ei siitä tykännyt. Mutta se ei tosiaan tarkoita, etteikö se sopisi kutakuinkin kaikille muille! Ja täytyy tuo toki vielä uusiksi testata jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
 3. Lots of fun stuff. Thanks for sharing!

  ReplyDelete
 4. Hey girl! I nominated you for a blogger award! Check out my blog for the deets :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails