Skip to main content

Some products I've bought recently...

I just wanted to share some new nice products I've found :)



First is my new favorite, Eucerin Gentle Cleansing gel. My sensitive skin loves this cleanser! Consistency is thick, clear gel. It's unscented (yay!), oil free and transforms to a rich foam in your hands. It cleanses very well but leaves skin so soft.

inci: Aqua, Glycerin , Sodium Laureth Sulfate, Sodium carbomer, Sodium methyl Cococyl Taurate, PEG-7 Glyceryl, Cocoate, Decyl Glucoside, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Benzophenone-4

Ensin uusin kasvojenpesuainesuosikkini, oi että iho tykkää! Tämä on läpinäkyvä geeli ja koostumus on tosi paksu. Geeli vaahdotetaan käsissä ja syntynyt pehmoinen vaahto levitetään kasvoille ja huuhdellaan sitten pois. Tuote on tuoksuton (jee!) sekä öljytön. Puhdistaa ihon hyvin mutta jättää sen todella pehmoiseksi. Hinta oli jotain 12€ kieppeillä, jos en ihan väärin muista, ja löytyy apteekeista.






The second one is mud wrap from Dead Sea cosmetics. I'm not sure where these are sold in other countries. This is really a plastic bag full of MUD :D It smells and looks like... well... mud. My dauhter's opinion: disgusting! It really looks terrible ja smells terrible but my skin feels so soft after using this! It's for body, I once tried it on my face too but it didn't feel good (if your skin is not very sensitive, it might work very well).

Toinen on vartalon mutakääre :D Ostin tämän sellaisesta kuolleen meren kosmetiikkaa myyvästä paikasta, josta ei oikein tunnu ohi pääsevänkään ;) Hinta oli 10€ ja käytössä jo toinen pussi. Pussi on siis täynnä mutaa. *heh* Haisee kammolle ja näyttää järkylle mutta kylläpä iho tykkää! Kokeilin kasvoillekin kerran mutta kutitti kamalasti, vähemmän herkällä iholla toimii varmaan oikein hyvin. Pussi on toki pakkausmuotona aika kamala mutta toisaalta en viitsisi tästä tuplahintaa maksaa, vaikka silloin nätin purkin ehkä saisikin!


Third one is my "old" favorite... And it is in my "best of 2009" list. I was so sad this morning, when my sample looked like that:

Kolmas tuote onkin "vanha" suosikkini... Olin niin surkeana aamulla kun samplepurkki näytti tältä:




But I was very glad when I found this little package from purely Cosmetics from my mail box:

Ja voi että olin iloinen, kun löysin tämä Purely paketin postilaatikosta:






I really love Purely primer for dry skin! Sample was a really geneous one, I've used it daily since I got it in the beginning of November :)

Purelyn primer on tosiaan sopinut minulle todella hyvin! Samplepurkki oli reilu, olen käyttänyt sitä päivittäin siitä saakka, kun purkin marraskuun alkupuolella sain.

Comments

  1. Eucerinin kuivan ihon kosteusvoide pelasti naamani viime talvena, mutta ainakaan meidän lähiapteekista en löytänyt sitä nyt, vaikka kaikkea muuta Eucerinia olikin :/

    Purely on kyllä alkanut kiinnostaa, kun se Diamond Perfect Finish on kuulemma niin hyvä!

    ReplyDelete
  2. Sagu:
    Ihan mielettömän hyvältä näytti se timanttipuuteri mutta pahaa pelkään, että ihoni ei siitä tykännyt. Mutta se ei tosiaan tarkoita, etteikö se sopisi kutakuinkin kaikille muille! Ja täytyy tuo toki vielä uusiksi testata jossain vaiheessa :)

    ReplyDelete
  3. Lots of fun stuff. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  4. Hey girl! I nominated you for a blogger award! Check out my blog for the deets :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "