Skip to main content

Some products I've bought recently...

I just wanted to share some new nice products I've found :)First is my new favorite, Eucerin Gentle Cleansing gel. My sensitive skin loves this cleanser! Consistency is thick, clear gel. It's unscented (yay!), oil free and transforms to a rich foam in your hands. It cleanses very well but leaves skin so soft.

inci: Aqua, Glycerin , Sodium Laureth Sulfate, Sodium carbomer, Sodium methyl Cococyl Taurate, PEG-7 Glyceryl, Cocoate, Decyl Glucoside, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Benzophenone-4

Ensin uusin kasvojenpesuainesuosikkini, oi että iho tykkää! Tämä on läpinäkyvä geeli ja koostumus on tosi paksu. Geeli vaahdotetaan käsissä ja syntynyt pehmoinen vaahto levitetään kasvoille ja huuhdellaan sitten pois. Tuote on tuoksuton (jee!) sekä öljytön. Puhdistaa ihon hyvin mutta jättää sen todella pehmoiseksi. Hinta oli jotain 12€ kieppeillä, jos en ihan väärin muista, ja löytyy apteekeista.


The second one is mud wrap from Dead Sea cosmetics. I'm not sure where these are sold in other countries. This is really a plastic bag full of MUD :D It smells and looks like... well... mud. My dauhter's opinion: disgusting! It really looks terrible ja smells terrible but my skin feels so soft after using this! It's for body, I once tried it on my face too but it didn't feel good (if your skin is not very sensitive, it might work very well).

Toinen on vartalon mutakääre :D Ostin tämän sellaisesta kuolleen meren kosmetiikkaa myyvästä paikasta, josta ei oikein tunnu ohi pääsevänkään ;) Hinta oli 10€ ja käytössä jo toinen pussi. Pussi on siis täynnä mutaa. *heh* Haisee kammolle ja näyttää järkylle mutta kylläpä iho tykkää! Kokeilin kasvoillekin kerran mutta kutitti kamalasti, vähemmän herkällä iholla toimii varmaan oikein hyvin. Pussi on toki pakkausmuotona aika kamala mutta toisaalta en viitsisi tästä tuplahintaa maksaa, vaikka silloin nätin purkin ehkä saisikin!


Third one is my "old" favorite... And it is in my "best of 2009" list. I was so sad this morning, when my sample looked like that:

Kolmas tuote onkin "vanha" suosikkini... Olin niin surkeana aamulla kun samplepurkki näytti tältä:
But I was very glad when I found this little package from purely Cosmetics from my mail box:

Ja voi että olin iloinen, kun löysin tämä Purely paketin postilaatikosta:


I really love Purely primer for dry skin! Sample was a really geneous one, I've used it daily since I got it in the beginning of November :)

Purelyn primer on tosiaan sopinut minulle todella hyvin! Samplepurkki oli reilu, olen käyttänyt sitä päivittäin siitä saakka, kun purkin marraskuun alkupuolella sain.

Comments

 1. Eucerinin kuivan ihon kosteusvoide pelasti naamani viime talvena, mutta ainakaan meidän lähiapteekista en löytänyt sitä nyt, vaikka kaikkea muuta Eucerinia olikin :/

  Purely on kyllä alkanut kiinnostaa, kun se Diamond Perfect Finish on kuulemma niin hyvä!

  ReplyDelete
 2. Sagu:
  Ihan mielettömän hyvältä näytti se timanttipuuteri mutta pahaa pelkään, että ihoni ei siitä tykännyt. Mutta se ei tosiaan tarkoita, etteikö se sopisi kutakuinkin kaikille muille! Ja täytyy tuo toki vielä uusiksi testata jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
 3. Lots of fun stuff. Thanks for sharing!

  ReplyDelete
 4. Hey girl! I nominated you for a blogger award! Check out my blog for the deets :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…