Skip to main content

Purple-silver EOTD with Detrivore CosmeticsI wanted to test the Detrivore pigments I swatched yesterday. I really like Shroud, (almost holo-type) silver! I tried it today, bacause Heather told me that it's her favorite.

Halusin tietenkin testata tänään eilen
swatchaamiani Detrivore pigmenttejä. Shroud on todella nätti, (lähes holo-tyyppinen) hopea! Halusin kokeilla sitä tänään, koska se on Heatherin suosikki :)-Detrivore primer (of course, it's my favorite!)
-Detrivore Shroud (lid)
-Detrivore Cremains (crease)
-Detrivore Dagon (lower lashline)
-Detrivore White Chapel (browbone)
-MAC Blacktrack fluidline
-LashStiletto wp

"Shroud is a very sparkly silver glitter color."
"Cremains is a dark silver glitter color."
"Dagon is a bright purple color."
"White Chapel is a white glitter color. Great for use as a highlight color."

Thanks for looking! Hope you like this EOTD :)

Comments

 1. Suits you great! Dagon looks awesome on lower lashline :)

  ReplyDelete
 2. Sagu:
  Thanks! Dagon was a very pretty pigment :D

  ReplyDelete
 3. This is a cute light look on you ;)

  ReplyDelete
 4. I totally love this! Silvers look so amazing on you! I haven't even touched my Detrivore pigs in so long. I think you inspired me to swatch those today!

  ReplyDelete
 5. I like the light and dark silvers together on you! I love the Dagon too, I think Detrivore has very pretty pinks.

  ReplyDelete
 6. I love this! Shroud is a nice color!

  ReplyDelete
 7. LisaKate:
  Thanks :D

  Heather:
  Red/pink swatches coming tomorrow :D Sexualis was an amazing hot pink!

  Julissa:
  Yes, I love it :D

  ReplyDelete
 8. Julia Natalia: Thank you :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…