Skip to main content

New Year look with HiFi cosmetics & some swatches

First some HiFi swatches. I bought some eye shadow samples but now I wanted to try some other products too. So I asked from Veronica what I should try this time. Veronica is always so nice and told me that gel blushes are getting good reviews. Se also told that glitter gels are popular but I decided to Paparazzi flash powder glitter (I don't use glitter often). I'll order glimmer gels (shimmer for face) in my next order, I think.

Ensin muutamat HiFi swatchit, taas kerran. Ostin toki luomivärejä mutta tällä kertaa haluasin testata muitakin tuotteita. Kyselin Veronicalta mitä kannattaisi tilata ja Veronica oli taas niin mukava :) Kuulemma geeliposkipunat ovat saaneet hyviä arvosteluja ja samoin Glimmer geelit. Ostin kuitenkin tavallisen glitterin, kun niin harvoin käytän ja arvelin sen pysyvät hyvänä pidempään.

The gel blush "Get it on" looks very nice. I have tried it only once but I liked it :) Inci sounds good too, you can find it from HiFi's Etsy shop, of course. I haven't tried Famous Shimmer dust yet.

Geeliposkipuna "Get it on" näyttää todella kauniilta. Testasin jo kerran ja ihan kivalta vaikutti. Myös inci vaikuttaa hyvältä, se löytyy toki
tuotteen tiedoista. Shimmer dustia en ole vielä testannut.

And my New Year EOTD with some of my favorite colors: Visions of Sugarplums & Tainted Love.

Ja sitten vielä uuden vuoden "juhlalook" muutaman lempisävyni kanssa: Visions of Sugarplums & Tainted love. Ihan lasten kanssa juhlimme kaverin perheen luona mm. Wiitä pelaillen :D
-Detrivore primer
-HiFi Visions of Sugarplums (lid), I LOVE this color!
-HiFi Tainted Love (crease)
-HiFi Universe of Fear (lower lash line)
-HiFi Beautiful (browbone)
-MAC Blacktrack fluidline
-LashStiletto wp

VISIONS OF SUGARPLUM is a sugary sweet plummy shimmer. Gorgeous!
TAINTED LOVE is a rich, shimmery purple with silver sparkles!
UNIVERSE OF FEAR is a very unique color... Deep, dark green with a surprise pink sparkle! Interesting!
CONSPIRACY is a stunning greenish yellow with a hologram effect. AWESOME!
Here is my makeup after 9 hours, I also added some Conspiracy glitter on lower lashline.

Tässä vielä meikki 9 tunnin jälkeen, lisäsin alaluomelle hiukan Conspiracy glitteriä.


Happy New Year to you all!

Comments

 1. Upea juhlameikki! Sopii sulle mielettömän hyvin.

  Sain tehtyä uuden Hifi-tilauksen tänään ja kiva nähdä että NY-sävyt on noin kauniita! Eat me drink me on noista ainoa josta en ollut ihan varma kun Lisa Katekin sanoi että se näytti enemmän hopeiselta vaalealla iholla ja näiden swatchien perusteella Kiss näyttäisi mulle paremmalta mut katsotaan. Tuli sinne sitä vaaleanpunaista ihan tarpeeksi muutenkin, hah.

  Oli muuten pakko tilata Sugarplumkin kun sitä kehutaan joka paikassa :D Otin mielenkiinnosta myös Pop star-glimmerin, saas nähdä tuleeko käytettyä mut eipä se paljoa maksanut.

  ReplyDelete
 2. Hifi kyllä vaikuttaa lupaavalta, kun kerta on noin nättejä violetteja ;)

  ReplyDelete
 3. Keijukainen:
  Kiitos :) Oli luonnossa vielä kauniimpi, tuo Sugarplums on vain niin ihana <3 Kerro ihmeessä glimmeristä, kun sen saat! Eat me, Drink me on tosiaan melkoisen hopeinen (todella nätti kyllä).

  Yritä tässä nyt valita nuo täysikokoiset, ihan liian vaikeaa :D Sugarplums ja distortion nyt ainakin...

  ReplyDelete
 4. Thank you for the swatches! :)

  I can't believe how rich looks "Fear the Nobodies". It looks almost looking creamy (which I love of course). Does it lean to copper or is it just a plain gold? I can't believe how hard it is to find the perfect gold. I don't like MAC Goldmine at all and some other gold I have are too much on the copper side.

  By the way, I am also wearing purple (coupled with a touch of gold and black) on my eyes for the first day of the year. :)

  ReplyDelete
 5. nathalie:
  Thank you :) I think it's a bit coppery but you will get best answer from Veronica! I not very good in describing colors...

  ReplyDelete
 6. Great swatches, thanks! You never know when they might be needed. =)
  Your eyes are so gorgeous, I could keep staring at them for hours. And I can't believe you have a 9 year old son. Wowza! =)

  ReplyDelete
 7. HI Fi just started a BOGO sale today on all eyeshadows

  ReplyDelete
 8. Gorgeous look! I want to try HiFi so bad. One day. :(

  ReplyDelete
 9. Visions of Sugarplums ja Tainted Love yhdessä on niiiiiin ihana liilakombo... Oon käyttänyt vaikka kuinka monta kertaa eikä vieläkään kyllästytä! :) Kannattaa kokeilla myös modifioituna eli niin, että laittaa ihan hippasen Sweet Childiä sisänurkkiin ja kulmaluulle ;)

  Kyllä tuossa lookissa kelpasi ottaa uusi vuosi vastaan! Ja Wii on ihan paras kapistus! Hyvää uutta vuotta :)

  ReplyDelete
 10. Tosi kaunis meikki taas! Hyvät swatchit myös :) Kauniita sävyjä olet taas löytänyt.

  ReplyDelete
 11. nihrida:
  thank yo, thank you and thank you :D I can't believe he is 9... My baby! He looks just like me and my daughter looks excatly like her dad. LOL

  Marcey:
  I might need "a few" from BOGO :D

  Julissa:
  Only problem with HiFi is that you might want more, more and more ;)

  Saila:
  Hyvää uutta vuotta! Onneksi tilasin Sugarplumsin, en tosiaan ollut ihan vakuuttunut etukäteen onko se värini. Taitaa olla ihan suosikkini :D Ilman meikkikuviasi en ehkä olisi sitä heti testannutkaan, muistin että tykkäsit siitä!

  Polishaholic:
  Kiitos :) Taas liikaa ihania sävyjä :D

  ReplyDelete
 12. Oooh these colours are sweet on you! So pretty. And I need to get those Hi-Fi pigments.

  ReplyDelete
 13. the PINS & NEEDLES in the Hi Fi's description is bright, pearly pink...a little on the soft side. But from the swatches, It look not that bright, It seems like pearly pink for me. Love it. I thought sweet child is pearly pink, but when i used it, it looks pale pink for me. I love PINS & NEEDLES.

  ReplyDelete
 14. yann, it looks very nice :) I don't think I have tried it yet (I don't use pinks that often) but now I should :D

  ReplyDelete
 15. You look great in green and purple. I think pink will work very well on you too. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…