Skip to main content

Stardust Cosmetics EOTD & new collection coming soonI just fell in love with Stardust pigmets :D I unfortunately didn't order the best colors for me in my first order... Good excuse to order some more? ;) I also read from Stardust's blog that most of the "unblended" pigments are now discontinued and replaced with Jenna's own creations. Yay! Of course we didn't think she was one of "those repackers", because she was so honest which pigments were unblended, but I'm so happy: her own colors are much prettier! The newest collection "Facettes de la Femme" will be released very soon (January 29th).
edit: At least in my monitor the darkness is not even close in some colors. Sateen looks quite dark but it's really quite light... Maybe that's why I didn't get so nice combos: I tried to get light+darker color, I'm not that interested in "medium" shades.


sateen: Purple toned taupeIhania ovat nämä Stardustinkin pigmentit :) Laadussa ei ole moitittavaa, tilan vain ekassa tilauksessani itselleni vääriä sävyjä ja en sen takia heti näihin täysillä ihastunut. Luin myös Stardust Jennan blogista, että suurin osa "unblended" pigmenteistä poistuu nyt ja tilalle tulee Jennan omia sävyjä. Ei kai kukaan Stardustia "uudelleen pakkaajana" pitänytkään, koska suurin osa on aina ollut omia sävyjä ja nuo muokkaamattomat sävyt oli merkitty selvästi. Hyvä kuitenkin näin, Jennan omat sävyt ovat kauniimpia! Uusi kokoelma Facettes de la Femme tulee myyntiin kuun lopussa. Jee!

edittiä: katselin nyt noita pigmenttejä ja tummuus ei näytä alkuunkaan oikealta... Ehkäpä siksi en nyt niin hyviä yhdistelmiä saanutkaan. Esim Sateen näyttää sivuilla tummalta mutta on oikeasti aika vaalea (en tuota voisi kuvitellakaan varjostukseen).face
-Purely primer
-Purely Pure Mineral foundation
-Meow SunSplashers (Mau medium+light)
-Aromaleigh Tawny blush

eyes
-Detrivore primer
-Stardust Lace (tear duct, browbone)
-Stardust Cash (lid)
-Stardust Glimmer Bark (crease, lower lash line)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

lips
-Fyrinnae Lip Lustre Deceptive InnocenceAlready a Stardust fan? :D
Joko fanitat Stardustia? :D

Comments

 1. This is a gorgeous color combination, and a perfect green shade on you! My makeup wishlist just keeps growing.

  ReplyDelete
 2. Your eyes and lips look pretty!

  ReplyDelete
 3. Nina:
  Thank you :D I was a bit worried how these will look together, Cash was cooler than I thought.

  I added a picture of Sateen, unfortunately all of the colors don't seem quite accurate in the photos.

  ReplyDelete
 4. Fanitan :D <3 En malta odottaa sitä uutta kokoelmaa.

  ReplyDelete
 5. This is a gorgeous look and i like the colour on your lips :-)

  It is definitely a good excuse for a new oder, i am excites which colours you buy.

  ReplyDelete
 6. I think this is beautiful on you and you are so damn cute! I demand more full face pictures! :D

  ReplyDelete
 7. Phyrra:
  Thank you :D

  Sagu:
  En minäkään, pakko saada lisää ;D

  graphology:
  Thank you :)

  Evil Angel:
  You are so sweeet, thanks :D I try my best to take full face pictures more often. LOL

  Oops, I just ordered "a few" Nfu's...

  ReplyDelete
 8. LOVE Deceptive innocence....I will have to add that to my next order!

  ReplyDelete
 9. Beautiful look and fabulous colours!
  Deceptive innocence looks like it's an almost perfect nude.
  It's so wonderful when companies just honestly admit they're repackaging, it makes me feel so much better about the company when they're willing to tell the truth.

  ReplyDelete
 10. Great combination! And this green looks perfect with your luminous blonde hair. More full face in the future please!

  I've ordered Aromaleigh samples tonight you know, Nea - mostly purple and green (all this because of you) ;) How many time does it take to get a package from AL? (we're both European, I assume time won't be that different!)

  ReplyDelete
 11. Ooh Deceptive Innocent looks like a nice nude, I'll get that on my next order :) I really love your green eotds...

  ReplyDelete
 12. Oh forgot to add, I received the gosh primer and lumene lipgloss yesterday. Wow that was fast :D Thanks again!

  ReplyDelete
 13. You have such gorgeous eyes!

  I nominated you for an award on my blog, check it out :D

  ReplyDelete
 14. Stunnning make up, I love it, you look truly gorgeous!
  I haven't tried this brand yet, but now you've got me curious.. ;)

  ReplyDelete
 15. Thia Winter:
  I ordered full size of Deceptive Innocence, I just LOVE it!

  Lillian Funny Face:
  So true! The new Stardust colors look very nice :D

  Jellynat:
  It usually takes 10 days. I hope you get those soon. I love AL too :D

  Ida:
  Thank you & you're welcome :) I'm so glad Fyrinnae offers mini sizes again, it's a good way to try different colors!

  Rebecca:
  2x thanks :D

  Vanessa:
  Sorry ;)

  ReplyDelete
 16. This makeup goes so well with your eye colour! Lovely! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…