Skip to main content

Detrivore Cosmetics swatches part 1

I should have swatched my Detrivore samples already... Maybe I just got too many at once :D But here is the first part: greys & lilacs.

Olisi pitänyt swatchata nämä Detrivoret jo kauan aikaa sitten... Ehkä hankin vain liian monta kerralla ja tuntui liian työläältä :D Mutta tässä siis osa 1, harmaat ja lilat.
Samples are generous and come in baggies. I bought a set of 50 eyeshadows & primer from their Etsy shop but I didn't notice that set there anymore, but you can get samples (1 uSD each) from their website.

Samplet ovat reilut ja tulevat pusseissa. Ostin itse setin, jossa oli 50 luomiväriä & primer Detrivoren Etsy-shopista mutta en nähnyt sitä ainakaan tällä hetkellä myynnissä siellä. Ainakin nettisivuiltaan, löytyvät sampletkin. Linkit molempiin yllä.


Have you tried Detrivore eyeshadows? What do you think? Any favorites? I haven't tried these yet. The primer is my favorite so maybe it's about the time to try the eyeshadows too ;)

Oletko testannut Detrivoren luomivärejä? Mitä pidät? Suosikkeja? En ole näitä vielä "ehtinyt" testaamaan. Primer on suosikkini, joten taitaa olla jo korkea aika testata nämäkin ;)

Comments

 1. Mulle tuli Cremains kaupanpäällisinä, kun tilasin primerin :) Pitäisi varmaan kokeilla muitakin!

  ReplyDelete
 2. Evil temptress! Now I'm lusting after White Chapel, Shroud, and Switchblade. As if I need more grays!

  ReplyDelete
 3. I love Shroud, it's probably my favorite of theirs.

  ReplyDelete
 4. Sagu:
  Juu, eipä tässä muu auta :D

  Apriltini:
  Sorry ;D

  Heather:
  Shroud looked very pretty shimmery silver <3

  ReplyDelete
 5. Hi

  Thanks for follow and visitting me. I'm following you on a blog and twitter too.

  Kisses

  ReplyDelete
 6. Hello Nea,

  I have nothing from Detrivore Minerals, but I just ordered a few from their website (primer aud 2 eyeshadows). Thank you for their link!

  ReplyDelete
 7. TatiLen:
  I hope you like detrivore products! I really love that primer <3 It took a few days to get used to it: you need just the tiniest bit!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…